Τρέξε για όσους δεν μπορούν στο Wings for Life World Run 2020

Τρέξε για όσους δεν μπορούν στο Wings for Life World Run 2020

Τρέξε για όσους δεν μπορούν από όπου και αν βρίσκεσαι!

Μόλις άνοιξαν οι εγγραφές για τον παγκόσμιο αγώνα δρόμου Wings for Life World Run2020. Δήλωσε συμμετοχή μέσω του ΑppRun και τρέξε για όσους δεν μπορούναπό οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Κάθε εγγραφή δίνει ελπίδα στους ανθρώπους που έχουν τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη.Οι 100 πρώτοι συμμετέχοντες κερδίζουν ένα t-shirt της εταιρείας 4F.

Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στις 3 Μαΐου 2020, στις 14:00 ώρα Ελλάδας,παρακινώντας εκατομμύρια κόσμο ανά την υφήλιο να τρέξουν για αυτούς που δεν μπορούν!

 

Ο αγώνας είναι η βασική εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για το Wings for LifeSpinalCord Research Foundation, και το 100% των εσόδων προσφέρεται για σημαντικές έρευνες γιατην εύρεση θεραπείας σε τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού. Το περσινό Wings for Life World Run είχε περισσότερους από 120.000 συμμετέχοντες από 186 χώρες, οι οποίοι σε 323 τοποθεσίες κάλυψαν 1.103.276 χλμ., συγκεντρώνοντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την έρευνα θεραπείας.

Πώς λειτουργεί ο παγκόσμιος αγώνας δρόμου Wings for Life World Run

Σε αντίθεση με έναν κλασικό αγώνα, η γραμμή τερματισμού του Wings for Life World Run κινείται. Το Catcher Car ξεκινάει 30 λεπτά μετά την εκκίνηση του αγώνα κυνηγώντας τους δρομείς, μέχρι να "πιάσει" και τον τελευταίο. Είτε οι συμμετέχοντες θέλουν να περάσουν μια διασκεδαστική ημέρα με τους φίλους τους, είτε θέλουν να σπάσουν ρεκόρ με την απόδοσή τους, ο ενθουσιασμός του να προσπαθούν να παραμείνουν μπροστά από το Catcher Car τους παρακινεί να πετύχουν περισσότερα από όσα είχαν φανταστεί.

Μπορείς να λάβεις μέρος στους οργανωμένους αγώνες FlagshipRuns που θα πραγματοποιηθούν σε 13 χώρες σε όλο τον κόσμο ή να τρέξεις μέσω του AppRun από οποιοδήποτε μέρος βρίσκεσαι, ακολουθώντας τη διαδρομή που επιθυμείς.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του ιδρύματος WingsForLife εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το WingsForLifeWorldRun και τους πολλαπλούς τρόπους να στηρίξεις την ενέργεια εδώ.

Λίγα λόγια για το ίδρυμα WingsforLife

To WingsforLife είναι ένα μη-κερδοσκοπικό ερευνητικό ίδρυμα. Σκοπός του, είναι η έρευνα για την ανεύρεση θεραπείας των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, που στερούν από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο την ικανότητα να περπατούν.

#WingsForLife

#WorldRun

 

Λίγα λόγια για το Wings for Life World Run 2020

Είναι ένας παγκόσμιος αγώνας δρόμου που αποτελεί τη βασική εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για το Wings for Life Spinal Cord Research Foundation που το 100% των εσόδων προσφέρεται για σημαντικές έρευνες για την εύρεση θεραπείας σε τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού.

Επίσης, το περσινό Wings for Life World Run είχε περισσότερους από 120.000 συμμετέχοντες από 186 χώρες, οι οποίοι σε 323 τοποθεσίες κάλυψαν 1.103.276 χλμ., συγκεντρώνοντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την έρευνα θεραπείας.

Το Wings for Life World Run 2020 στην Ελλάδα

Δήλωσε συμμετοχή μέσω του Αpp Run και τρέξε για όσους δεν μπορούν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Κάθε εγγραφή δίνει ελπίδα στους ανθρώπους που έχουν τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη. Οι 100 πρώτοι συμμετέχοντες κερδίζουν ένα t-shirt της εταιρείας 4F.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Red Bull Can You Make It? 2020: :

https://www.redbull.com/gr-el/wings-for-life-world-run-2020

Για περισσότερο δωρεάν δημοσιογραφικό υλικό:

https://www.redbullcontentpool.com/wingsforlifeworldrun

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.