Το Τραγούδι Που Πρέπει Να Ακούσετε :: GIOULI - "Υπέροχο τρένο"

Το Τραγούδι Που Πρέπει Να Ακούσετε :: GIOULI - "Υπέροχο τρένο"

Η Giouli (Γιούλη Ασημακοπούλου) επιβιβάζεται στο “Υπέροχο Τρένο” της και ξεκινά για ένα νέο, νυχτερινό δρομολόγιο στη δισκογραφία. Το νέο της single, σε μουσική και στίχους του Πάνου Γουργιώτη, αποτελεί το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ της. Το “Υπέροχο Τρένο” είναι ένα αισθησιακό, ατμοσφαιρικό downtempo τραγούδι ντυμένο με ένα διακριτικό ηλεκτρισμό αλλά και “ύπουλα” υπόγεια grooves που σε τραβούν στο ρυθμό τους χωρίς να το καταλάβεις.

Η GIOULI (Γιούλη Ασημακοπούλου) είναι μια από τις πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις νεότερων γυναικείων φωνών, μια ερμηνεύτρια με αδιάλειπτη παρουσία σε όλες τις μεγάλες σκηνές της χώρας, με σημαντικές συνεργασίες αλλά και δισκογραφία που γνωρίζει ραδιοφωνική επιτυχία.

Μετά το επιτυχημένο πέρασμά της από τη House Band του Σταυρού του Νότου και λίγο πριν την πρώτη της μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία με το αγγλόφωνο σχήμα της Pocket in Red, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου της solo album.

 

 

 

Έστερ Νάνο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.