Το θέατρο Βαφείο αλλάζει και περιμένει τις προτάσεις σας

Το θέατρο Βαφείο αλλάζει και περιμένει τις προτάσεις σας

Η ομάδα «η ώρα των παιδιών», μια ομάδα που αποτελείται από παλαιότερους αλλά και νεότερους ανθρώπους του θεάτρου και τον ευρύτερο χώρο των τεχνών, αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διαχείριση του θεάτρου Βαφείο. Φιλοδοξία της να συστήσει εκ νέου τον ιστορικό αυτό θεατρικό χώρο στο κοινό και να τον μετατρέψει σ' ένα θεατρικό στέκι για τη σύγχρονη δημιουργία της εποχής μας. 

Από τον Ιανουάριο του 2017 ανακοινώνονται τρεις διαφορετικές θεατρικές περίοδοι, στις οποίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καλλιτεχνικές ομάδες ή μεμονωμένοι καλλιτέχνες που θα ήθελαν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους:

Ιανουάριος - Φεβρουάριος
Περίοδος που θα επικεντρωθεί σε ποικίλες θεατρικές και καλλιτεχνικές δράσεις

Μάρτιος - Απρίλιος - Μάιος 
Περίοδος που θα κινηθεί σε έργα από το Σύγχρονο Θέατρο

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος 
Περίοδος αφιερωμένη στις καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις 
ανθρώπινες σχέσεις σε οποιαδήποτε εποχή ή συνθήκη

Παράλληλα, θα διοργανωθούν σεμινάρια, εκθέσεις, αφιερώματα σε καλλιτέχνες, προβολές ταινιών, μουσικές βραδιές και παρουσιάσεις βιβλίων. Επίσης, θα φιλοξενηθούν για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, καλλιτέχνες και θεατρικές ομάδες από άλλες χώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να επικοινωνούν με τους υπευθύνους στο τηλέφωνο 6944 418987 και στο e-mail: vafeiotheater@gmail.com.   

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής
Κ. Δελακούρας

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.