Το πρώτο Hacking Challenge της Deloitte στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Το πρώτο Hacking Challenge της Deloitte στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Είσαι έτοιμος να διαγωνιστείς και να διεκδικήσεις μια θέση στο μεγαλύτερο Hacking event της χρονιάς στο Las Vegas;

Η Deloitte Ελλάδος, διοργανώνει τον Απρίλιο το πρώτο ελληνικό ethical Hacking Challenge με τη συμμετοχή φοιτητών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και σχολών που σχετίζονται με την πληροφορική και τον προγραμματισμό, αλλά… πάνω απ’ όλα ξεχωρίζουν για το πάθος τους για το ethical hacking.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν μεταξύ τους και να αντιμετωπίσουν σενάρια και προκλήσεις σχεδιασμένες ειδικά για αυτούς από experts της cyber security ομάδας της Deloitte, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουν τον κόσμο του cyber risk κάτω από πραγματικές συνθήκες, μέσα από τα μάτια μίας εκ των σημαντικότερων συμβουλευτικών εταιρειών στον κόσμο.

Αν νιώθεις έτοιμος για την πρόκληση, δήλωσε συμμετοχή εδώ, διάβασε τους όρους του διαγωνισμού, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και ετοιμάσου για την συναρπαστικότερη hacking εμπειρία της ζωής σου.

Το πρώτο μέρος του Hacking Challenge θα πραγματοποιηθεί online από τις 30 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μπαίνοντας στη Deloitte Hackazon πλατφόρμα από τον υπολογιστή τους.

Οι 40 καλύτεροι που θα αναδειχθούν μέσω του πρώτου μέρους του διαγωνισμού, θα κλείσουν μια θέση στο τελικό στάδιο του Hacking Challenge της Deloitte, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Απριλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο νικητής του πρώτου ελληνικού Hacking Challenge της Deloitte θα ταξιδέψει μέχρι το Las Vegas για να συμμετάσχει και να παρακολουθήσει το παγκόσμιας φήμης συνέδριο DEF CON, ενώ άλλοι δύο διαγωνιζόμενοι που θα συμπληρώσουν την πρώτη τριάδα των νικητών, θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν Offensive Security Certified Professionals κερδίζοντας πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος και πρόσβαση στα εργαστήρια για δύο μήνες.

Hack your world and let the Challenge begin!


Σχετικά με την Deloitte στην Ελλάδα

Η Deloitte αναφέρεται σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη, ,του διεθνούς δικτύου εταιρειών-μελών Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”) και τις συναφείς οντότητες αυτών. Η DTTL (επίσης αναφέρεται και ως "Deloitte Global") και κάθε μία από τις εταιρείες μέλη της είναι νομικά χωριστές και ανεξάρτητες οντότητες. Η DTTL δεν παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.deloitte.com/about για περισσότερες πληροφορίες.

H «Deloitte Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών», η «Deloitte Business Solutions Α.Ε.», η «Deloitte Business Process Solutions Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Λογιστικών Υπηρεσιών» και η «Deloitte Alexander Competence Center Α.Ε.» είναι οι ελληνικές εταιρείες μέλη της Deloitte Touche Tohmatsu Limited, μιας ιδιωτικής Βρετανικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης («DTTL»). Η «Deloitte Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών» παρέχει ελεγκτικές (audit) υπηρεσίες καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου (risk advisory), η «Deloitte Business Solutions Α.Ε.» χρηματοοικονομικές (financial advisory), φορολογικές (tax) και συμβουλευτικές (consulting) υπηρεσίες και η «Deloitte Business Process Solutions Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Λογιστικών Υπηρεσιών» λογιστικές υπηρεσίες (accounting outsourcing). H «Deloitte Alexander Competence Center Α.Ε.» επιχειρήσεων με έδρα στη Θεσσαλονίκη είναι ένα κέντρο καινοτομίας που παρέχει χρηματοοικονομικές (financial advisory), φορολογικές (tax), συμβουλευτικές (consulting) υπηρεσίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου (risk advisory). Η «Κοϊμτζόγλου-Μπακάλης-Βενιέρης-Λεβέντης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία» ("KBVL Law Firm") είναι ελληνική δικηγορική εταιρεία που παρέχει νομικές υπηρεσίες και συμβουλές στην Ελλάδα.

H Deloitte είναι ένα κορυφαίο διεθνές δίκτυο παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διασφάλισης, συμβουλευτικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, υπηρεσιών διαχείρισης εταιρικού κινδύνου, φορολογικών και συναφών υπηρεσιών. Το δίκτυο των εταιρειών μελών μας, που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες, προσφέρει υπηρεσίες σε 4 εκ των 5 εταιρειών του Fortune Global 500®. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς τα περίπου 286.000 στελέχη της Deloitte δημιουργούν τον αντίκτυπο που μετράει παρακαλούμε να επισκεφθείτε το www.deloitte.com.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.