Το POLYDRAMA γίνεται ένα world χορευτικό EP με remix των Alejjos, ECATI, Larry Gus και Τeo Pouzbouris

Το POLYDRAMA γίνεται ένα world χορευτικό EP με remix των Alejjos, ECATI, Larry Gus και Τeo Pouzbouris

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Sόse, του πρώτου single από το POLYDRAMA, οι ody icons δίνουν νέα ζωή σε δύο από τα τραγούδια του άλμπουμ παίρνοντας από το οξυγόνο τεσσάρων διαφορετικών μουσικών παραγωγών. Με τη σειρά που βρίσκονται στο EP Polydrama The remixes, είναι ο Alejjos μουσικός παραγωγός, dj και ντράμερ από την Κύπρο, ο οποίος ανέλαβε το μοναδικό κυπριακό τραγούδι του δίσκου, το Arki, δίνοντας του μια world ηλεκτρονική αισθητική,ενώ τα remix του τραγουδιού Sόse έχουν φτιάξει ο παραγωγός και συνθέτης ECATI, ο Larry Gus ή αλλιώς ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Μελίδης και τέλος ο συνθέτης και παραγωγός Teo Pouzbouris, γνωστός για τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ποπ ονόματα της Ελλάδας.

 

Με τα λόγια των ody icons: To POLYDRAMA δεν είναι απλώς ο πρώτος μας δίσκος. Είναι ένα πέρασμα και μια μετάβαση, μια αποκάλυψη των πολύ ευαίσθητων περιοχών της καρδιάς και της ιδιοσυγκρασίας μας ως ήχος, ως παρουσία, ως αισθητική. Θέλαμε όμως να είναι σαφές ότι το drama εμείς το χορεύουμε, το ξορκίζουμε τα βράδια στα πάρτι, το γιορτάζουμε παρέα με τις φίλες και τους φίλους μας.  Γι’ αυτό μέσω των πολύ ταλαντούχων φίλων μας που έφτιαξαν τα ρεμιξ αυτά, σας αποκαλύπτουμε ακόμα μια πτυχή της ταυτότητας μας και σας προσκαλούμε να χορέψουμε παρέα κουνώντας λεκάνη και σπάζοντας καρπό.

Το EP “Polydrama- The remixes” κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

YOUTUBE

SPOTIFY

Την οπτική ταυτότητα του EP έχει δημιουργήσει ο Μάρκος Ζουριδάκης με τις φωτογραφίες της Έλλης Ιατρού και την επικοινωνία ανέλαβε η Κατερίνα Π. Τριχιά.

Μη χάσετε!

Το επόμενο live των ody icons, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 στο Argentina Bar, στο πλαίσιο του R2D2 concept, Behind The Curtains. 

Support act: ECATI.

Εισιτήρια: εδώ.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.