Το όνομά μου ειν’ το δικό σου: Νέο τραγούδι απο τον Σπύρο Γραμμένο

Το όνομά μου ειν’ το δικό σου: Νέο τραγούδι απο τον Σπύρο Γραμμένο

«Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή ο κόσμος τόσο όμορφος που να χρειάζεται να γράφουμε μόνο για αγάπες και λουλούδια. Μέχρι τότε, θα είμαστε ένα κύμα που συνεχώς θα αγριεύει.»

Το τραγούδι αυτό,σύμφωνα με τον Σπύρο Γραμμένο, είναι μια γρήγορη και βιαστική βόλτα από το 1985 μέχρι το 2020. Φυσικά και τα ονόματα που θα μπορούσαν "να είναι δικά μας", είναι πολύ περισσότερα, σύμφωνα με τον ίδιο. Παρέα του σε αυτή τη βόλτα ήρθαν με αγάπη, φίλοι που τους αναφέρει ξεχωριστά και με σειρά εμφάνισης, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Μητσοτάκης, ο Φώτης Σιώτας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Πάνος Φραγκιαδάκης, ο Θοδωρής Χορόζογλου και ο Κώστας Παρίσσης.
 

 

Έστερ Νάνο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.