Το official video για το “All The Stars” των Kendrick Lamar & SZA μόλις κυκλοφόρησε

Το official video για το “All The Stars” των Kendrick Lamar & SZA μόλις κυκλοφόρησε

Το official video για το All The Stars των Kendrick Lamar & SZA μόλις κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία των Dave Meyers & the little homies. Το κομμάτι All The Stars συμπεριλαμβάνεται στο Black Panther The Album, που κυκλοφόρησε  την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

Το παιδί φαινόμενο που ακούει στο όνομα Kendrick Lamar και που το 2016 ψηφίστηκε από το περιοδικό ΤΙΜΕ ως ένας από τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή, συνεχίζει ακάθεκτος τις εξαιρετικές συνεργασίες και το αποτέλεσμα του τελευταίου video clip, μπορείς να το δεις ακριβώς παρακάτω.

 

 

Προ-παραγγελία Black Panther: The Album: http://smarturl.it/BlackPantherAlbum

Στο Black Panther The Album συμμετέχουν οι: Kendrick Lamar, The Weeknd, Jay Rock, SZA, Future, ScHoolBoy Q, Anderson Paak, Vince Staples, James Blake, 2 Chainz, Travis Scott

 

Photo credit: Peter Yang for Variety & official link 

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.