Το νέο κομμάτι"I'm fine" από τους Bobya Cottisha και τη Mellowsophy Music

Το νέο κομμάτι"I'm fine" από τους Bobya Cottisha και τη Mellowsophy Music

Οι Bobya Cottisha είναι μία φοιτητική μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, με εξαιρειτικά δυναμικό μέλλον στην ελληνική (και όχι μόνο) μουσική σκηνή. Με δικές τους συνθέσεις, παραγωγές και μίξεις, έχουν καταστήσει σαφές ότι είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και ότι με σωστές κινήσεις και προώθηση, θα μπορούσαν να αφήσουν σημαντική μουσική παρακαταθήκη.

Οι Bobya Cottisha, μετά από έναν δίσκο και ένα σινγκλ, κυκλοφορούν το πρώτο τραγούδι τους με τη Mellowsophy Music με τίτλο "I'm Fine", διατηρώντας τους neo soul/r&b και nu disco/funk pop ήχους τους. 
Είναι φρέσκο, δροσερό, καλοκαιρινό, ευάκουστο και εύπεπτο (ευάερο και ευήλιο) και συνεπώς έχει ήδη αγαπηθεί από αρκετό κόσμο (σχεδόν από όσους το έχουν ακούσει)!". 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.