Το νέο album των Florence and the Machine είναι γεγονός!

Το νέο album των Florence and the Machine είναι γεγονός!

Τρία χρόνια μετά το "How Big, How Blue, How Beautiful" το βρετανικό indie rock συγκρότημα επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ, με τον τίτλο "High As Hope".

Αυτό που προκύπτει από το «High As Hope» είναι ο ήχος ενός καλλιτέχνη που φαίνεται πιο σίγουρος και λίγο περισσότερο ώριμος, ενώ η παραγωγή ανήκει στην ίδια την τραγουδίστρια Florence Welch (σε συνεργασία με την Emile Haynie), αποτελώντας την πρώτη της συμπαραγωγή σε άλμπουμ του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις της Welch «Υπάρχει αγάπη σε αυτόν τον δίσκο, μοναξιά επίσης, αλλά πάρα πολλή αγάπη», ενώ ακούγοντας τα δέκα τραγούδια του νέου άλμπουμ αντιλαμβάνεται κανείς μια περισσότερο μινιμαλιστική προσέγγιση στον ήχο και θεματολογία που αφορά την αγάπη: τον πόνο και την ανάγκη που αυτή γεννά, την ευαλωτότητα μέσα από την μάχη με διατροφικές διαταραχές αλλα και την ελπίδα, αυτό που μένει στο τέλος. 

Μετά τα  "Sky Full of Song" and "Hunger" , παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιό πρόσφατο video clip των Florence and the Machine, από τον τελευταίο τους δίσκο "High as Hope". Ο τίτλος αυτού, "Big God", ένα κομμάτι που, όπως χαρακτηριστικά μοιράστηκε η Welch στους Times, "προφανώς αναφέρεται σε ένα κενό στην ψυχή που δεν δύναται να γεμίσει, αλλά κυρίως ,σε κάποιον που δεν απαντάει στα μηνύματα μου".

 

Το «High As Hope» κυκλοφορεί από τη Universal Music και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.