Το καμπαρέ των ζώων :: Μία ιστορία και δεκατρία τραγούδια

Το καμπαρέ των ζώων :: Μία ιστορία και δεκατρία τραγούδια

Ο Γιώργης Χριστοδούλου -σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μάρτης- παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο-cd για παιδιά. Φαντάζεται πώς θα ήταν, άραγε,  ένα παιδικό καμπαρέ και παραδίδει με χαριτωμένο και μελωδικό τρόπο, μαθήματα φυσικής ιστορίας μετά μουσικής.

 

Ο παπαγάλος, η πεταλούδα, ο σκαντζόχοιρος και οι υπόλοιποι κάτοικοι του δάσους ανακαλύπτουν τυχαία ένα ξεχασμένο καμπαρέ και αναλαμβάνουν ρόλους ηθοποιών, παρουσιάζοντας ο καθένας το νούμερό του.  

Ανάλογα με τη συμπεριφορά, το μέγεθος αλλά και τη γεωγραφική του θέση, κάθε ζώο επιλέγει διαφορετικό είδος μουσικής και έτσι, ακούγονται από μπολέρο και βαλς μέχρι χασάπικα που  μιλούν με απρόβλεπτα διασκεδαστικό τρόπο για το ζωικό βασίλειο και μαθαίνουν στα παιδιά τα γνωρίσματα, τον χαρακτήρα και τις συνήθειες των ζώων και των εντόμων.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει μία ιστορία και 13 τραγούδια με εξαιρετικούς καλεσμένους ερμηνευτές και μουσικούς. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάρτης.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.