Το British Council απονέμει διεθνή βραβεία υψηλού κύρους σε αναγνώριση της βρετανικής Ανώτατης Εκπαίδευσης και των επιτυχιών διακεκριμένων αποφοίτων

Το British Council απονέμει διεθνή βραβεία υψηλού κύρους σε αναγνώριση της βρετανικής Ανώτατης Εκπαίδευσης και των επιτυχιών διακεκριμένων αποφοίτων

Το British Council, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Σύνδεσμο Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων φιλοξενεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης (Study UK Alumni Awards 2019-20) τα οποία τιμούν στην Ελλάδα τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου από όλο τον κόσμο.

Τα Βραβεία τιμούν και προβάλλουν τον αντίκτυπο και την αξία της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης, αναδεικνύοντας το προφίλ και τη φήμη των αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης, των πανεπιστημίων όπου σπούδασαν και του συνόλου της εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι τρεις κύριες κατηγορίες των Βραβείων είναι: Επαγγελματική Επιτυχία – Επιχειρηματικότητα – Κοινωνικός Αντίκτυπος. Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος, η Ελλάδα είναι μια από τις δύο χώρες διεθνώς που απονέμουν πιλοτικά το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς.

Οι φιναλίστ και οι νικητές των Βραβείων έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ διεθνώς, να διευρύνουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα και να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους. Οι νικητές των τριών κύριων κατηγοριών των Βραβείων εξασφαλίζουν αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στα Global Alumni Awards, μαζί με υποψήφιους από άλλες χώρες. Οι τρεις νικητές των Global Alumni Awards θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο 2020 και θα προσκληθούν στη Βρετανία για μία ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης.

Επιπλέον, οι νικητές των τριών κύριων κατηγοριών των Βραβείων στην Ελλάδα κερδίζουν από ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για προορισμό εντός Ελλάδας, ενώ ο νικητής των Βραβείου Συνολικής Προσφοράς ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για Λονδίνο. Όλα τα εισιτήρια αποτελούν ευγενική χορηγία της Aegean Airlines.

Η διαδικασία υποβολής προτάσεων για υποψηφιότητες και αιτήσεων έχει ξεκινήσει. Η υποβολή προτάσεων για υποψηφιότητες λήγει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Η υποβολή αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Κερδίστε αναγνώριση για τις εξαιρετικές επιτυχίες σας και γίνετε κι εσείς ένας από τους νικητές των Βραβείων στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Κάνετε αίτηση ή προτείνετε κάποιον/α σήμερα!

Κατηγορίες των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης:

Βραβείο Επαγγελματικής Επιτυχίας – τιμάει αποφοίτους οι οποίοι έχουν διακριθεί για τις υποδειγματικές ηγετικές τους ικανότητες, καθώς και τις επαγγελματικές τους επιτυχίες, και οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν το μέγεθος και τον αντίκτυπο των επιτευγμάτων τους στον τομέα τους και γενικότερα.

Βραβείο Επιχειρηματικότητας – τιμάει αποφοίτους οι οποίοι αναπτύσσουν ή συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη καινοτόμων ή δημιουργικών νέων ιδεών, λύσεων ή επιχειρηματικών ευκαιριών με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης.

Βραβείο Κοινωνικού Αντίκτυπου – τιμάει αποφοίτους οι οποίοι έχουν συμβάλλει με εξαιρετικό τρόπο και αφοσίωση στην επίτευξη θετικών κοινωνικών αλλαγών και στη βελτίωση της ζωής άλλων ανθρώπων.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.