Το Baumstrasse σε χρειάζεται! Στήριξέ το και λάβε το «δωράκι» σου!

Το Baumstrasse σε χρειάζεται! Στήριξέ το και λάβε το «δωράκι» σου!

Στήριξε το Baumstrasse με μια δωρεά και λάβε το δωράκι σου! Με την εισφορά οποιουδήποτε ποσού προς το Baumstrasse θα σου στείλουμε το προσωπικό σου “fortune cookie”.

Το Baumstrasse καλεί τους φίλους, υποστηρικτές και συνεργάτες του να ενισχύσουν οικονομικά τον χώρο για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που προκύπτουν από την αναστολή των δράσεων και των εργαστηρίων λόγω του Covid 19. Μέχρι να ανοίξει πάλι και να υποδεχτεί τους αγαπημένους δασκάλους και μαθητές χρειάζεται την στήριξή σου. Η εισφορά σου θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του χώρου (ενοίκιο, ρεύμα, νερό, καθαριότητα).

Ως αντίδωρο, θα λάβεις ένα “fortune cookie” ειδικά φτιαγμένο για εσένα! Στείλε μας το email σου στο info@dentra.gr όταν κάνεις την εισφορά και περίμενε το μπισκότο!

Μείνε σπίτι και φρόντισε τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.
Μην ξεχνάς να επικοινωνείς με τους ηλικιωμένους φίλους και συγγενείς.
[Ξανα]δες τις μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις της Δρόμος με Δέντρα εδώ.

Αριθμός λογαριασμού (EUROBANK) : 0026-0072-74-0101083910
IBAN:GR0702600720000740101083910
SWIFT CODE (BIC): ERBKGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟI: ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΑ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΔΩΡΕΑ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Δρόμος με Δέντρα
BAUMSTRASSE
Σερβίων 8 (2ος Όροφος), Βοτανικός 
info@dentra.gr | 6983313302

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.