Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας | Χριστουγεννιάτικα παραμύθια & ιστορίες

Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας | Χριστουγεννιάτικα παραμύθια & ιστορίες

Χριστούγεννα 2022 με το «Αναγνωστικό της Γαλιλαίας»

Στην βιβλιοθήκη του «Αναγνωστικού της Γαλιλαίας» https://toanagnostikotisgalilaias.gr/ του site που δημιούργησε η Όλια Λαζαρίδου και η Αμαλία Μουτούση τον καιρό της πανδημίας, βρίσκουμε Χριστουγεννιάτικες ιστορίες διαβασμένες από αγαπημένους καλλιτέχνες, στην ενότητα Αναγνώσεις.
Ξένια Καλογεροπούλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Δημήτρης Καταλειφός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Νίκος Κουρής, Μαρία Ναυπλιώτου, Αριέττα Μουτούση, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Βαρβάρα Λαζαρίδου, Όλια Λαζαρίδου, και Αμαλία Μουτούση διαβάζουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και ιστορίες με στόχο την προφολή του έργου και την οικονομική ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

Επίσης, με αφορμή τα Χριστούγεννα και τη φράση από τον ύμνο του Ρωμανού του Μελωδού, «Κυματούνται μου τα σπλάχνα, ου χωρεί μου την χαράν η ψυχή», μπορείτε να δείτε μια συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαο.

Όλες οι Αναγνώσεις διατίθενται δωρεάν.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.