Το 2ο Athens Music Week έρχεται το καλοκαίρι του 20' | Open Call for Music Business Professionals

Το 2ο Athens Music Week έρχεται το καλοκαίρι του 20' | Open Call for Music Business Professionals

Η δεύτερη έκδοση του Athens Music Week θα πραγματοποιηθεί 16-21 Ιουνίου 2020 στο κέντρο της Αθήνας. 

Για άλλη μια χρονιά επαγγελματίες, καλλιτέχνες και experts της Μουσικής Βιομηχανίας από όλη την Ευρώπη θα βρεθούν στην Αθήνα για να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις, τεχνογνωσία με στόχο την ενδυνάμωση του μουσικού κλάδου στην Ευρώπη.

Το Athens Music Week, στο πλαίσιο της  συνεργασίας με το JUMP European Music Accelerator, καλεί τους επαγγελματίες του μουσικού κλάδου που έχουν μία καινοτόμο ιδέα ή project να συμμετάσχουν στο ανοιχτό Ευρωπαϊκό κάλεσμα συμμετοχής.

Aνοιχτό ευρωπαϊκό κάλεσμα συμμετοχής για επαγγελματίες στη Μουσική βιομηχανία.

Δήλωσε συμμετοχή έως 24 Νοεμβρίου 2019

Είσαι επαγγελματίας στον μουσικό κλάδο; Έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα ή project αλλά δεν βρίσκεις τον τρόπο και το δίκτυο να την αναπτύξεις;

To JUMP European Market Accelerator αναζητά το επόμενο καινοτόμο project στο χώρο της Μουσικής Βιομηχανίας.

Δήλωσε συμμετοχή στο JUMP, έως τις 24 Νοεμβρίου 2019, και γίνε ένας από τους 15 συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη που θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει την ιδέα ή το project του και να λάβει εξειδικευμένη κατάρτιση και εξατομικευμένη καθοδήγηση από καταξιωμένους επαγγελματίες και experts.

To JUMP European Market Accelerator δημιουργήθηκε από ένα δίκτυο έξι αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ και συνεδρίων (MaMA, Un-Convention, MIL, Athens Music Week, Nouvelle Prague, Linecheck), με στόχο την υποστήριξη επαγγελματιών της μουσικής  για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.