Θυμήσου το Σεπτέμβρη (Ilias Katelanos remix) | Νέο single του Ρένου Χαραλαμπίδη

Θυμήσου το Σεπτέμβρη (Ilias Katelanos remix) | Νέο single του Ρένου Χαραλαμπίδη

Η τέχνη δεν έχει μυστικά. Όταν εμπνέεσαι δημιουργείς και όταν δημιουργείς αγαπάς και θυμάσαι! Απόδειξη, το «Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» όπως το ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική του φωνή ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ένα τραγούδι σε μουσική του Γιάννη Σπανού και στίχους του Γιώργου Παπαστεφάνου που μόλις κυκλοφόρησε από τη MINOS-EMI/UNIVERSAL.

Το «Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» μοιάζει με τραγούδι από άλλη εποχή. Όχι του παρελθόντος, αλλά της εποχής που θα θέλαμε να ζήσουμε. Με συναισθηματική αλήθεια χωρίς “αν” και “εφόσον”. Όπου η  ερωτική απογοήτευση αντιμετωπίζεται σαν μια ευκαιρία αυτογνωσίας.

Το ταξίδι του Ρένου Χαραλαμπίδη στον κόσμο του πενταγράμμου ξεκίνησε με μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως τα «Ήσυχα βράδια», που εδώ και μια δεκαετία περίπου ακούμε στα ραδιόφωνα. Το τραγούδι για το Ρένο δεν είναι μια παράλληλη ζωή, δίπλα στους ρόλους και τις ταινίες του. Ούτε η ζωή που δεν έζησε και θα ήθελε να ζήσει στο πάλκο ή στο στούντιο. Είναι η αυθεντική έκφρασή του μέσα από τις νότες που περίμενε πολλά χρόνια να ωριμάσει. Απαλλαγμένη από τη λογική των σουξέ και το άγχος της επιτυχίας. Τραγουδώντας, σαν να πρόκειται για προσωπικές ιστορίες, μοιράζεται μαζί μας τη φωτεινή πλευρά της ζωής σε μία σκοτεινή εποχή.  Κι όπως φαίνεται ο Ρένος έχει αρχίσει να βρίσκει την θέση του στο ελληνικό τραγούδι. 

 

 

Ηλίας Κατελάνος: Ενορχήστρωση-Programming-Κιθάρες-Μπάσσο-Keyboards 
Γιώργος Θεοφανίδης: Κιθάρα 
Νίκος Κουστένης: Φωτογραφία
Artwork: Correct

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.