Θοδωρής Αμπατζής - Με μια κάποια ελευθερία | Μουσικοθεατρικό έργο

Θοδωρής Αμπατζής - Με μια κάποια ελευθερία | Μουσικοθεατρικό έργο

Έξι συναντήσεις μουσικοθεατρικού αυτοσχεδιασμού, με αφετηρία στίχους από τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν» του Διονύσιου Σολωμού, που θα βιντεοσκοπούνται και θα αποτελέσουν το βασικό υλικό από το οποίο θα προκύψει το τελικό παραγόμενο. 

Τέσσερις περφόρμερ και ένας συνθέτης-σκηνοθέτης ερευνούν τα όρια της ατομικής ελευθερίας σε ένα στενά καθορισμένο πλαίσιο. Ο συνθέτης-σκηνοθέτης συμμετέχει στον αυτοσχεδιασμό και κατευθύνει το ensemble σε διαφορετικό σε κάθε συνάντηση μουσικοθεατρικό μονοπάτι. Η σύγχρονη με τον ήχο βιντεοσκόπηση των συναντήσεων θα προσφέρει έναν μουσικό και οπτικό πλούτο, ο οποίος εντέλει θα ανασυντεθεί σε ένα μουσικό βίντεο.

Σύλληψη-Διεύθυνση-Σκηνοθεσία Θοδωρής Αμπατζής - Βίντεο-μοντάζ Στάθης Αθανασίου - Ηχογράφηση Κώστας Μπώκος - Βοηθός συνθέτης-σκηνοθέτη Γιώργος Καρούμπαλος - Ερμηνεύουν Άννα Παγκάλου, Γιάννης Αναστασάκης, Θοδωρής Βαζάκας, Θάνος Πολυμενέας

Δείτε το έργο:

https://aefestival.gr/thodoris-ampazis-me-mia-kapoia-eleytheria/

https://www.youtube.com/watch?v=guEGsK6DDDQ&t=68s

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.