Θέλεις να μιλήσεις «πρόσωπο με πρόσωπο» με τους Madrugada;

Θέλεις να μιλήσεις «πρόσωπο με πρόσωπο» με τους Madrugada;

Εν όψει της συναυλία τους στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου, οι Madrugada ετοιμάζουν ένα μουσικό ντοκιμαντέρ και καλούν τους Έλληνες φίλους τους να συμμετέχουν σε αυτό.

Πως; Στέλνοντας ένα μικρό βίντεο και λέγοντας λίγα πράγματα για τον εαυτό τους και τη σχέση τους με τη μουσική των Madrugada. Τολμήστε το και γίνετε μέρος της ιστορίας που θα γράψουν οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το αναλυτικό μήνυμα των Madrugada στο facebook:

Προς τους Έλληνες fans μας:

Είσαι μεγάλος fan των Madrugada?
Οι Madrugada και η Stageway Talent αναζητούν πιστούς Madrugada fans με σκοπό να συμμετάσχουν στο μουσικό ντοκιμαντέρ της συναυλίας τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Eίσαι: τεράστιος fan των Madrugada, έχεις σκοπό να βρίσκεσαι στη συναυλία τους στις 24 Σεπτεμβρίου θα ήθελες να λάβεις μέρος στο μουσικό ντοκιμαντέρ της βραδιάς.

Εάν είσαι αυτός που αναζητούμε τότε βιντεοσκόπησε τον εαυτό σου σε ένα μικρό βίντεο λέγοντας λίγα πράγματα για εσένα, όπως από που είσαι και ποια είναι η σχέση σου με τη μουσική των Madrugada. (το βίντεο θα πρέπει να έχει διάρκεια από 30 δευτερόλεπτα έως και 2 λεπτά και μπορεί να βιντεοσκοπηθεί οπουδήποτε, ακόμα και στο σπίτι με το κινητό σου τηλέφωνο!)

 Όλες οι συμμετοχές μπορούν να σταλούν ΕΔΩ.

Οι επιλεγμένοι fans θα λάβουν απάντηση στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα τους περιμένει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη!
 
Με αγάπη,
Madrugada

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.