Τελευταία πρόσκληση για κατάθεση συμμετοχών έως 28 Φεβρουαρίου! | A' Design Award & Competition

Τελευταία πρόσκληση για κατάθεση συμμετοχών έως 28 Φεβρουαρίου! | A' Design Award & Competition

Αν έχετε πάθος για τον σχεδιασμό και ψάχνετε έναν τρόπο να αναγνωριστεί το ταλέντο σας, το Α' Design Award & Competition είναι εδώ για να απαντήσει σε όσα ονειρεύεστε!

Με περισσότερες από 100 κατηγορίες -όπως Good Industrial DesignGood Architecture DesignGood Product DesignGood Communication DesignGood Service DesignGood Fashion Design (βρείτε τον πλήρη κατάλογο εδώ)- «στρώνει» το έδαφος στο καλό, βιώσιμο design και όσους το δημιουργούν!

Μάθετε περισσότερα για το βραβείο και τον διαγωνισμό εδώ κι εδώ.

Οι νικητές του A' Design Award & Competiion απολαμβάνουν και μία σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως πιστοποιητικό, ένταξη στην ετήσια έκθεση και έκδοση, αποκλειστική συνέντευξη που θα παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα A' Design Awards, ένταξη στις παγκόσμιες κατατάξεις σχεδιασμού και άλλα.

Επιπλέον όλοι οι νικητές προσκαλούνται σε μια βραδιά γκαλά, ώστε να δικτυωθούν μέσα από μία καλά σχεδιασμένη διαδικασία δημόσιων σχέσεων. Πατήστε εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα των παροχών.

΄Ολες οι συμμετοχές αφού συλλεχθούν, θα ελεγθούν από ένα πάνελ αξιολόγησης με μία απολύτως διαφανή και αποτελεσματική μέθοδο που έχει προκύψει μετά από χρόνια ερευνών. Κορυφαίοι Σχεδιαστές, Εκπαιδευτικοί, Ακαδημαϊκοί και Επιφανή Μέλη Τύπου αποτελούν την μεγαλύτερη σε κύρος και επιρροή κριτική επιτροπή του κόσμου! Μάθετε τα πάντα για αυτούς εδώ.

Υποβάλλετε τις συμμετοχές σας εδώ.
Η προθεσμία για την κατάθεση της συμμετοχής σας είναι ως και τις 28 Φεβρουαρίου!
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 15 Απριλίου.

Εδώ, ξεχωρίσαμε για εσάς κάποιες από τις αγαπημένες μας νικητήριες συμμετοχές  στην κατηγορία Graphics, Illustration and Visual Communication για την περίοδο 2022-2023.

Ancora Brand Identity by Keiichiro Yanagi - Harajuku Design Inc.

 

Lalique Wall Calendar by Kantors Creative Club

 

Beijing Happy Valley Illustration Series by Wu Yao

 

Chinese Style Coffee Packaging And Posters by Weina Xiao

 

Florid Sans Typeface Design by Paul Robb

 

Aprex Family Typeface Specimen by Paul Robb

 

Bamboo Craft Festival Architectural Narrative Illustration by Wing Sze Wincy Kung

 

Master Ji Gong Movie Poster by Yitong Creative

 

Eastern Seawall Signage System and Environmental Graphic by Yi Zhang

 

Inspiration Season Main Vision by Chunyang Wang and Qianqian Yao

 

Flowers Pattern Design by Yiming Ma

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.