TEDx Mavili Square by Terracom : Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα!

TEDx Mavili Square by Terracom : Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα!

Το TEDx Mavili Square by Terracom, επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, με θέμα το RENAISSANCE. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας στα Ιωάννινα.

Μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη και τα Ρομποτ να κάνουν τον κόσμο καλύτερο; Πώς φαντάζεσαι έναν γνωστό stand-up comedian να κάνει ομιλία; Πως είναι να ζεις κυριολεκτικά κάτω από τα αστέρια; Μπορεί ένα αντικείμενο να “αναγεννηθεί” αν αλλάξει χέρια ιδιοκτήτη; Πώς διαμορφώνει η γενιά Ζ τα νέα εργασιακά δεδομένα; Πόσο μας επηρεάζει η σωστή διαρρύθμιση του χώρου μας; Υποστηρίζονται ικανοποιητικά τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλους τους κλάδους;

Για πρώτη φορά παγκοσμίως μαζί μας θα βρισκεται η Sophia, the Robot, ο πρώτος πολίτης ρομπότ στον κόσμο και το πρώτο ρομπότ Πρέσβειρα Καινοτομίας για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στο πρώτο της virtual TEDx talk.

 

Στη σκηνή του TEDx Mavili Square by Terracom θα βρεθεί ο εκθαμβωτικός Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, ο οποίος αν και γνωστός ως stand-up comedian, αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να τον ανακαλύψουμε από τη σκοπιά του ομιλητή.

 

Επιπρόσθετα στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square by Terracom θα βρίσκεται ο Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ. Ιωάννης Παπαντωνίου, ο οποίος θα μας μιλήσει για την δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών στον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής και όχι μόνο.

 

Με την μοναδική τους ενέργεια οι “Pindos Atletico” θα έρθουν να “ταράξουν” λίγο τα νερά του TEDx Mavili Square.

 

Επίσης, θα γνωρίσουμε τον πρώτο άνθρωπο στον κόσμο που έχει φωτογραφίσει τον έναστρο ουρανό από την κορυφή του Ολύμπου, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασιλακάκο.

 

Συνεχίζοντας στον κλάδο της επιστήμης, κοντά μας θα βρίσκεται η Ανδριανή Μανέττα, η οποία θα μας μιλήσει για την αναγέννηση του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας της Τεχνητής Νοημοσύνης και των ρομπότ.

 

Επιπλέον, θα ανακαλύψουμε τα μυστικά που κρύβει ο τρόπος διακόσμησης του χώρου μας, μέσα από τη μοναδική ομιλία της Ιόλης Χιωτίνη.

 

Τέλος, η Μαρία Χατζηγιάννη Director και μέλος των WIFT GR, δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό event, καθώς εκπροσωπεί ένα κορυφαίο δίκτυο με σκοπό την ενδυνάμωση των γυναικών, φωτίζοντας τα επιτεύγματά τους, παρέχοντας πρόσβαση σε μια υποστηρικτική κοινότητα ομοίων που δρα υπέρ των συμφερόντων των γυναικών.

 

Βασικός συνεργάτης του TEDx Mavili Square 2024 είναι μια εξωστρεφής εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα που τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από μεγάλους και μικρούς οργανισμούς, λόγος φυσικά γίνεται για την Terracom S.A.

Η Corporate Stage του φετινού TEDx Mavili Square by Terracom, θα φιλοξενήσει ομιλίες από μεγάλες εταιρείες, ξεκινώντας με τη Terracom S.A., με εκπροσώπους της τον Κωνσταντίνο Κέφη (Senior Software & DevOps Engineer), τον Αλέξανδρο Τάγκα (Marketing Manager), την Αλεξία Τάτση (Senior Account Executive) και τον Νέστορα Βασιλείου (Channel Development Manager).

Αυτά και άλλα πολλά το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας στα Ιωάννινα. Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com, επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε  και γίνετε μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα Social Media:

Facebook

Instagram

LinkedIn

YouTube

TikTok

Twitter

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.