Τα Παιδιά της Παλαιότητας «Τα Πληγωμένα Μηνύματα Αναθεωρημένα» | video clip

Τα Παιδιά της Παλαιότητας «Τα Πληγωμένα Μηνύματα Αναθεωρημένα» | video clip

Ο Π.Ε. Δημητριάδης και η παρέα του, με την... κωδική ονομασία ράδΥο Κορέα, σε ένα tour de force αντάξιο του τραγουδιού που εικονοποιεί, παρουσιάζουν το 4ο βίντεο κλιπ από τον τελευταίο δίσκο των Παιδιών της Παλαιότητας, Ἐνθύμιον Νεανικῶν Συντροφιῶν.

Το πολυαναμενόμενο βίντεο κλιπ για «Τα Πληγωμένα Μηνύματα Αναθεωρημένα (Το Αδυσώπητο Μοτίβο)» αποτελεί την επικότερη σχετική παραγωγή στην ιστορία των ΠτΠ, σημαδεμένη από την -καθιερωμένη από την εποχή των Κόρε. Ύδρο.- χαρακτηριστική DIY/Ναΐφ αισθητική τους.

Όπως μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα των ΠτΠ, η παραγωγή ξεκίνησε να υλοποιείται στην Κέρκυρα τον Φεβρουάριο του 2020, με την ανακοίνωση του πρώτου lockdown να αναβάλει τα «σχέδια για μετάβαση του επιτελείου του ράδΥο Κορέα σε εξωτική τοποθεσία της ηπειρωτικής Ελλάδας, προς συνέχιση και ολοκλήρωση των γυρισμάτων», γεγονός που κατέστη τελικά δυνατό την περασμένη άνοιξη, οπότε και ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

Τα Παιδιά της Παλαιότητας θα συμμετάσχουν στην Αισθηματική Αγωγή Vol. 2 που θα λάβει χώρα στο Gagarin 205 το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.