"Τα μεγάλα παιδιά" :: Ο Μιχάλης Γεωργίου διασκευάζει Μανώλη Φάμελλο

"Τα μεγάλα παιδιά" :: Ο Μιχάλης Γεωργίου διασκευάζει Μανώλη Φάμελλο

O νέος ταλαντούχος τραγουδοποιός Μιχάλης Γεωργίου έχοντας ήδη στις αποσκευές του τον πρώτο προσωπικό του δίσκο που κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group με τίτλο  «7 ιστορίες της πόλης», επανέρχεται διασκευάζοντας την όμορφη μπαλάντα του Μανώλη Φάμελλου «Τα μεγάλα παιδιά».

«Τα μεγάλα παιδιά» είναι ένα πολύ εύστοχο «ψυχογράφημα» των σύγχρονων ανθρώπων που καλούνται να ζήσουν και να ανταπεξέλθουν σε ένα εντελώς νέο τοπίο, όπου ο ρόλος τους δεν είναι πια σαφής και οριοθετημένος. Η αδυναμία τους να μεγαλώσουν, η μοναξιά της μεγαλούπολης, η αναζήτηση ταυτότητας και η δυσκολία να δημιουργήσουν σταθερές σχέσεις ζωής  αποτυπώνονται στο τραγούδι από τον Μανώλη Φάμελλο με ευαισθησία και εντυπωσιακή διαύγεια.

Ο Μιχάλης Γεωργίου προσεγγίζει το τραγούδι δημιουργικά, προσδίνοντάς του στοιχεία της δικής καλλιτεχνικής οπτικής και το αποτέλεσμα του συνδυασμού της αρχικής έμπνευσης με αυτή τη νέα εκδοχή είναι εξαιρετικό. Ο τραγουδοποιός ερμηνεύει απέριττα, με την ιδιαίτερη εκφραστικότητα που τον διακρίνει και χαρίζει μία νέα ζωή στα «Μεγάλα παιδιά» εμπλουτίζοντας το τραγούδι με  στοιχεία από τη δική του καλλιτεχνική ιστορία και υπόσταση. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ευρηματικό music video που έχει σκηνοθετήσει ο Νικόλας Δημητρίου. 

«Τα μεγάλα παιδιά» κυκλοφορούν ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.