Τα εργαστήρια μουσικής και τραγουδιού στο Baumstrasse

Τα εργαστήρια μουσικής και τραγουδιού στο Baumstrasse

Τα εργαστήρια μουσικής και τραγουδιού στο BAUMSTRASSE ξεκινούν από τον Οκτώβριο. Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες κατά της διασποράς του κορωνοϊού, κρατάμε αποστάσεις, φοράμε τις μάσκες μας και αρχίζουμε δυνατά!

Εργαστήριο Λαϊκής Κιθάρας με τον Γιάννη Παπαγεωργίου
Τεχνικές συνοδείας και σολιστικού παιξίματος, τροπικότητα, εναρμόνιση και ρεπερτόριο. Οι κύκλοι των μαθημάτων είναι μηνιαίοι. Το επίπεδο των μαθητών είναι ανοιχτό. Χρειάζονται βασικές γνώσεις της κιθάρας, αλλά όχι απαραίτητα εξειδίκευση στη λαϊκή πτυχή του οργάνου.
 
1ο Τμήμα: Κάθε Τετάρτη 18.00-20.30 (Από 6/10)
2ο Τμήμα: Κάθε Πέμπτη 18.00-20.30 (Από 7/10)
ΕΓΓΡΑΦΕΣ: [email protected]
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ανα γκρουπ: 8 άτομα

Εργαστήρι Ρυθμικής και Κρουστών με τον Αλέξανδρο Ριζόπουλο
Ρυθμoί της συνοριογραμμής - Κρουστά του Βορρά
Aπευθύνεται σε μουσικούς κάθε οργάνου.
Ρυθμοί, Ρυθμικό solfege & syncopation, Κρουστά ανά περιοχή, Ενορχήστρωση κρουστών, Τεχνικές σε Ντέφια (Ηπειρώτικο, νταηρέ, νταχαρέ, μπεντίρ), Τεχνικές σε Νταούλια (Μακεδονία, Θράκη, Πόντος, Αιτωλοακαρνανία, νησιά), Κούρδισμα, λύσιμο-δέσιμο οργάνου, χαρτογράφηση της μεμβράνης και της παλάμης, Ασκήσεις
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη: 18:00-22:00 (2 τμήματα)
'Εναρξη: 4 & 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Εγγραφές : [email protected]  / 6934095253 (Αλέξανδρος Ριζόπουλος)

Εργαστήριο τουρκικής και οθωμανικής μουσικής για φωνές και μουσικά όργανα με την Ζekiye Yürekli
Το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου που θέλουν να γνωρίσουν την τούρκικη μουσική είτε τραγουδώντας είτε παίζοντας μουσικό όργανο. Η συνύπαρξη φωνών και μουσικών οργάνων είναι η επιδίωξη.

Κάθε Δευτέρα 19.00-21.00
Έναρξη: 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ : [email protected]

Εργαστήριο Πολυφωνικού Τραγουδιού με την Ναταλία Λαμπαδάκη
-ελάχιστες θέσεις απομένουν-
Κάθε Τρίτη και Τετάρτη προσπαθούμε να γνωρίσουμε τη φωνή ως παράγωγο του σώματος μέσα από την μαγεία της πολυφωνίας. Συντονιζόμαστε με τους γύρω μα και με τον ίδιο μας τον εαυτό προσπαθώντας να βρούμε την πρώτη ύλη, την ελεύθερη φωνή και την έκφρασή της με οδηγό το πολυφωνικό τραγούδι που συναντάμε στην Ελλάδα (Ήπειρος, Επτάνησα) αλλά και στα Βαλκάνια, τη Ρωσία, την Κάτω Ιταλία κ.α.

1ο Τμήμα: Κάθε Τρίτη 19.00-21.00 (Από 5/10)
2ο Τμήμα: Κάθε Τετάρτη 19.00-21.00 (Από 6/10)
ΕΓΓΡΑΦΕΣ : [email protected]

***Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν.

Δρόμος με Δέντρα
BAUMSTRASSE
Σερβίων 8 (2ος Όροφος), Βοτανικός

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.