«Σύννεφα Παντού»: Ο νέος δίσκος του Γιάννη Μήτση σε παραγωγή Γ. Ανδρέου

«Σύννεφα Παντού»: Ο νέος δίσκος του Γιάννη Μήτση σε παραγωγή Γ. Ανδρέου

Ο Γιάννης Μήτσης, ερμηνευτής και μουσικός από την εποχή των «Ξύλινων σπαθιών», ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του single «Οι ψυχές μας θα’ναι πάντα εδώ», κυκλοφορεί τον νέο του δίσκο «Σύννεφα παντού».

Δέκα τραγούδια γραμμένα, κυρίως, μέσα στην περίοδο της καραντίνας, με άξονα το συναίσθημα που είναι ο λόγος που προκαλεί την καλλιτεχνική δημιουργία. Ο δίσκος είναι μια παραγωγή του συνθέτη Γιώργου Ανδρέου, η μουσική του Γιάννη Μήτση και του Nomik, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Nomik, Κώστας Φασουλάς και Μάγδα Κατσάκου. Σε δύο τραγούδια του δίσκου συμμετέχει η Κορίνα Λεγάκη.

Θεσσαλονικιός και πολίτης του κόσμου, προσκυνητής της ροκ και της ηπειρώτικης παράδοσης, τραγουδιστής εξομολογητικός, τρυφερός και διαυγής, συνθέτης μελωδιών "δικών μας" και "ξένων" που ακούγονται το ίδιο οικείες, τραγουδοποιός του Ελληνικού βορρά, παιδί του Σαββόπουλου και του Παπάζογλου, συνομιλητής του Μάλαμα, του Θανάση Παπαπακωνσταντίνου, του Παυλίδη, του Ζερβουδάκη και του Πορτοκάλογλου, ο Γιάννης Μήτσης με αυτή τη νέα δισκογραφική του δουλειά κάνει για άλλη μια φορά τη μοναδική και ιδιαίτερης σημασίας καλλιτεχνική του πρόταση.

Χρησιμοποιώντας όλες του τις σπουδαίες καταβολές και συνδυάζοντάς τες με το πηγαίο του ταλέντο, προχωρά σε μια ατόφια προσωπική κατάθεση δημιουργίας και σύγχρονης καλλιτεχνικής έκφρασης. Η σύμπραξή του με τον σπουδαίο Γιώργο Ανδρέου και τον χαρισματικό Nomik μας χαρίζουν ένα δίσκο που τολμά, παρηγορεί και προτείνει.

Βρείτε το νέο κομμάτι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.