Συγκινητικό lyric-video για το Traveling Light του Leonard Cohen

Συγκινητικό lyric-video για το Traveling Light του Leonard Cohen

Πριν λίγους μήνες ο Leonard Cohen έφυγε από τη ζωή. Kάποιες μέρες νωρίτερα, είχε κυκλοφόρησει το τελευταίο άλμπουμ της καριέρας του. Το “You Want It Darker” είναι το κύκνειο άσμα του μεγάλου καλλιτέχνη σε παραγωγή του γιου του Adam Cohen.

Το “Traveling Light” έχει ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο ελληνικό «στίγμα» του με την περίτεχνη προσθήκη του μπουζουκιού και την παρουσία της Αθηνάς Ανδρεάδη στα φωνητικά. Ιδιαίτερο όμως είναι και το lyric video που μόλις κυκλοφόρησε κι αποτελεί ένα κολάζ στιγμών του αξέχαστου καλλιτέχνη από αρχειακό υλικό που δεν είχαμε δει ποτέ έως τώρα.

Το βίντεο ξεκινά με τον ίδιο τον Cohen να λέει: «Νιώθω πολύ δυνατός αλλά είμαι πολύ πιο αδύναμος». Απολαύστε το και συγκινηθείτε ελεύθερα...

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.