Στον Ήλιο θα Ζω | Ντεμπούτο single για τον ORESTAIS

Στον Ήλιο θα Ζω | Ντεμπούτο single για τον ORESTAIS

O Orestais συστήνεται στο κοινό με το ντεμπούτο του single, «Στον Ήλιο θα Ζω» που κυκλοφορεί από την Black Caramel Records.

Ο Orestais ξεκίνησε ως frontman της rock μπάντας Breath After Coma, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο σταμάτησε την πορεία της. Πλέον, συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι ως solo artist.

«Αν και χρόνια μέλος μιας αθηναϊκής μπάντας, η επιστροφή στο Ναύπλιο με έκανε να βρω έναν νέο καλλιτεχνικό δρόμο. Ελληνικός στίχος, με όλα τα όργανα ηχογραφημένα στο δωμάτιο μου. Ειλικρινείς στίχοι, πηγαίες μελωδίες, προσωπικά ηχοχρώματα», αναφέρει ο ίδιος για το νέο του βήμα, που αποτελεί μια πολύ δυνατή προσθήκη στην εγχώρια σκηνή της bedroom pop.

Ταξιδιάρικες μελωδίες, ένα κολλητικό ρεφρέν και synths που «αγκαλιάζουν» όμορφα τους μελαγχολικούς στίχους ενός τραγουδιού που μοιάζει ιδανικό για ένα καλοκαιρινό mixtape που μπορείς να ακούς όλη μέρα!

Το πρώτο του επίσημο και άκρως καλοκαιρινό βίντεο επιμελήθηκε η Ευαγγελίνα Καριοφύλλη.

Το «Στον Ήλιο θα Ζω» κυκλοφορεί από την Black Caramel Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες ΕΔΩ
 


Μουσική, Στίχοι: Ορέστης Τεντζέρης
Παραγωγή: Ορέστης Τεντζέρης, Χρήστος Βλάχος
Μίξη: Χρήστος Βλάχος (Eightyard Studios)
Μάστερ: Steve Lado

Orestais: Bandcamp | Instagram | Tik Tok

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.