Στο Μέγαρο Μουσικής η ηχογράφηση από τη SONY Classical της «Ενάτης» του Beethoven

Στο Μέγαρο Μουσικής  η ηχογράφηση από τη SONY Classical της «Ενάτης» του Beethoven

Η Sony Classical επιλέγει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την ηχογράφηση της «Ενάτης Συμφωνίας» του Ludwig van Beethoven [Λούντιβιχ βαν Μπετόβεν] με τον πολυβραβευμένο Θεόδωρο Κουρεντζή και την Ορχήστρα & Χορωδία MusicAeterna.

Η ηχητική καταγραφή του εμβληματικού έργου του Beethoven θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, έναν συναυλιακό χώρο εξαιρετικής ακουστικής, άρτια εξοπλισμένο για την υλοποίηση ενός τόσο απαιτητικού μουσικού εγχειρήματος, ο οποίος επί μία εβδομάδα θα μεταμορφωθεί σε στούντιο ηχογράφησης από το συνεργείο της γνωστής δισκογραφικής εταιρείας.

Μάλιστα, το τεχνικό κλιμάκιο της Sony Classical έρχεται στην Ελλάδα ειδικά για το συγκεκριμένο πρότζεκτ και θα πραγματοποιήσει την ηχογράφηση πριν τις δύο συναυλίες του κορυφαίου έλληνα αρχιμουσικού στο Μέγαρο το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου (8:30 μ.μ.).

Τα αριστουργηματικά φωνητικά μέρη στην «Ενάτη» ερμηνεύουν τέσσερις διακεκριμένοι σολίστ: η Birgitte Christensen (σοπράνο), η Sophie Harmsen (άλτο), ο Benjamin Bruns (τενόρος) και ο Johannes Kammler (μπάσος). 

Δύο συναυλίες-oρόσημα στην ιστορία του Μεγάρου. Μια συναρπαστική ηχογράφηση αναφοράς.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.