Στην Εφαρμογιάδα#5 ήταν όλοι νικητές!

Στην Εφαρμογιάδα#5 ήταν όλοι νικητές!

Το κοινό στην Εφαρμογιάδα#5 ξεχώρισε τις εφαρμογές ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ της ομάδας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, LIVART του Μηνά – Μάριου Κόντη και FIND MY FRIENDS του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου.

Ωστόσο, στο σύνολο τους, οι εφαρμογές ήταν πολύ αξιόλογες, γεγονός  που καθιστά την Εφαρμογιάδα#5 τον καλύτερο από τους διαγωνισμούς που έχουμε διοργανώσει μέχρι τώρα.

Τους εννέα συμμετέχοντες συμπλήρωσαν οι δημιουργοί Μάριος Βλάχος με την εφαρμογή MY PASSWORD MANAGER, Δημοσθένης Μιχαηλίδης με την εφαρμογή BLINDFOLD CHESS TRAINING, Σάββας Στοκίδης με την εφαρμογή THE PROFESSIONAL BARTENDER'S SUITE, Νικόλαος Δαμηλάκης με την εφαρμογή ORDERPOKE, Θέμης Δρακωνάκης με την εφαρμογή SELFIT και Χριστόφορος Ασλάνωβ με την εφαρμογή VR PC.

Η Εφαρμογιάδα#5 είχε δύο νέα στοιχεία σε σχέση με τις προηγούμενες. Τη συμμετοχή τριών διαγωνιζόμενων μέσω τηλεπαρουσίασης (BLINDFOLD CHESS TRAINING, LIVART και FIND MY FRIENDS) και τη συμμετοχή της Βασιλικής – Μαρίας Μπουσιώτη,  εκτός διαγωνιστικού τμήματος, που παρουσίασε την ιδέα της εφαρμογής της,  χωρίς να την έχει υλοποιήσει.

Στους νικητές απονεμήθηκαν δώρα από την εταιρεία Interlei και από το Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Η Εφαρμογιάδα#5 διοργανώθηκε από τις εταιρείες AETNA και SKYWALKER.GR,  την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο BIOS.

Η Εφαρμογιάδα#6 έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζεται και οι εγγραφές διαγωνιζόμενων παραμένουν ανοιχτές στο www.efarmogiada.gr

 

Η Εφαρμογιάδα#5 πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία των:

ΧΟΡΗΓΟΙ: Cisco, Interlei

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Upcom, Barphone, ITConcept, Shirtaki.com

Υπό την αιγίδα των:

Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ)

Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HEPIS)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, SKYWALKER.GR, 210 9730280, εσωτ. 208, mkatsaprini@skywalker.gr

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.