Στέλιος Τσουκιάς «Κοιτάζω Έξω» | Νέο τραγούδι

Στέλιος Τσουκιάς «Κοιτάζω Έξω» | Νέο τραγούδι

Ο τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει με το δεύτερο single "Κοιτάζω έξω", από το νέο του δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Ένα τραγούδι - κατάθεση ψυχής, εσωτερικό και συναισθηματικό, που ενώ μιλά για τη μοναξιά, προτάσσει τη μελωδία και τους στίχους για να εξαγνίσει το σκοτάδι και την απομόνωση. 

Το συγκινητικό βιολί του Δημήτρη Καζάνη, οι κιθάρες του George Gaudy και οι αέρινες, σχεδόν gospel, φωνές των Rosey Blue, Λόλα Γιαννοπούλου και Κώστα Γεωργιάδη συμπληρώνουν τους στίχους, τη μουσική και την ερμηνεία του Στέλιου Τσουκιά, που με το "Κοιτάζω έξω" μας θυμίζει ότι δεν απέχει πλέον πολύ το φως από το σκοτάδι. Μια λεπτή γραμμή χωρίζει το μαύρο απ' το άσπρο, το φως απ' το σκοτάδι. 

Λες και υπάρχει ένας αόρατος διακόπτης που ανοιγοκλείνει κατά τη διάρκεια της μικρής ζωής μας.  Το αφιερώνω σε όλους αυτούς που αγωνιούν τι θα τους ξημερώσει, με την ελπίδα πως θα επικρατήσει το φως. - Στέλιος Τσουκιάς. 

Στέλιος Τσουκιάς 
Κοιτάζω 'Εξω
Στίχοι/ Μουσική: Στέλιος Τσουκιάς

Credits: 
Μουσική - στίχοι: Στέλιος Τσουκιάς
Μίξη - παραγωγή: Κώστας Γεωργιάδης
Ενορχηστρωση: Στέλιος Τσουκιάς
Ακoυστικη κιθάρα: George Gaudy
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Φωνές: Rosey Blue, Λόλα Γιαννοπούλου, Κώστας Γεωργιάδης, Στέλιος Τσουκιάς
Programming: Κώστας Γεωργιάδης 

Οι φωνές ηχογραφήθηκαν στο studio praxis με ηχολήπτες τους Κώστα Παρίσση, Κώστα Χαϊκάλη και Χρυσόστομο Καραντωνίου Το mastering έγινε στο studio Exceptional Mastering απ' τον Αντώνη Τζώρτζη
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.