Στέλιος Τσουκιάς, «Ένας Λύκος Αισθηματίας» | Nέο Tραγούδι + video

Στέλιος Τσουκιάς,  «Ένας Λύκος Αισθηματίας» | Nέο Tραγούδι + video

O τραγουδοποιός και μουσικός, Στέλιος Τσουκιάς, επιστρέφει δύο χρόνια μετά τον πρώτο του δίσκο, με το πρώτο single, από το δεύτερο επερχόμενο album του και μας τραγουδά "Ένας Λύκος Αισθηματίας". Ένα εσωτερικό τραγούδι που μιλά για τη "δίψα" που έχουμε όλοι για αγάπη. Για αυτούς που τρέχουν άφοβα προς αυτή και για αυτούς που τρέχουν να κρυφτούν από αυτή.

Ο Στέλιος Τσουκιάς είναι ένας μαθηματικός που δουλεύει ως Data Analyst για να υποστηρίξει το πάθος του για τη μουσική. Ένας καλλιτέχνης με αναφορές τόσο στη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία όσο και στη διεθνή, ανοιχτός στις επιρροές και τη σύζευξη διαφορετικών στυλ. Ένας πολίτης του κόσμου που έφυγε από το Λονδίνο και επέστρεψε στα Εξάρχεια. Ο Στέλιος, ταξιδεύει με την κιθάρα του και τραγουδά σε μια παρέα στη Φολέγανδρο ή σε μια ανοιχτή αγορά στο Κάιρο. Μας δείχνει ποιος είναι μέσα από τα τραγούδια του και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι όπως εκείνος το έχει φανταστεί.

«Φοβάμαι την αγάπη ή με φοβάται εκείνη; Δεν έχω απαντήσει και μάλλον δε θα μάθω μέχρι να αποχωρήσω από τον κόσμο αυτό. Φαντάζομαι είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης μου. Σίγουρα, θα ήθελα στο μέλλον να φοβάμαι λιγότερο. Αυτό αισθάνθηκα όταν μελοποίησα το ποίημα του Αργύρη Χιόνη, με αφορμή το σεμινάριο τραγουδοποιίας του Νίκου Ζούδιαρη που παρακολουθούσα τον χειμώνα του 2020. Η Παναγιώτα Βιτετζάκη, που μου σύστησε το ποίημα αυτό, ανέλαβε μαζί με τον Παναγιώτη Ανδριανό να οπτικοποιήσουν τον σύγχρονο ήχο με τον οποίο έντυσε το τραγούδι ο στενός μου συνεργάτης και φίλος Κώστας Γεωργιάδης. Έτσι, ένιωσα πως το παζλ ολοκληρώθηκε. Εύχομαι να έχουμε την αγκαλιά μας ανοιχτή και να περιορίσουμε το αρπακτικό, τον λύκο που όλοι κρύβουμε μέσα μας.» σημειώνει ο Στέλιος Τσουκιάς.
 


Σύντομα σε όλες τις Digital Πλατφόρμες 

Μουσική: Στέλιος Τσουκιάς
Ποίηση: Αργύρης Χιόνης
Ηλ.κιθάρα - πλήκτρα - programming: Κώστας Γεωργιάδης
Ενορχήστρωση - μίξη - παραγωγή: Κώστας Γεωργιάδης
Επιμέλεια φωνής: Νίκος Ζούδιαρης 

Music Video - Συντελεστές
Ηθοποιός: Παναγιώτα Βιτετζάκη
Σύλληψη ιδέας: Παναγιώτα Βιτετζάκη
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ανδριανός & Παναγιώτα Βιτετζάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας & κάμερα: Μιχάλης Ανδριανός & Παναγιώτης Ανδριανός 
Make up artist: Βασιλική Γιολάντα Κήτα
Φροντιστής: Ρωμανός Παπαζώτος
Παραγωγή: Στέλιος Τσουκιάς / Δημήτρης Κρανιώτης (Ark4Art) 
 
Οργάνωση Παραγωγής: Στέλιος Τσουκιάς 
Photo Credits: Babis Tsoukias
Management: Δημήτρης Κρανιώτης - Ark4Art 

Follow Στέλιος Τσουκιάς
Facebook | Instagram | Spotify | Youtube 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.