Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά Στη Φωτιά - Ο Παπαγάλος (New Digital Single)

Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά Στη Φωτιά - Ο Παπαγάλος  (New Digital Single)

Τριάντα ένα χρόνια στη δισκογραφία κλείνει φέτος ο Στέλιος Παπαιωάννου Σαλβαδόρ και το συγκρότημά του Μωρά στη Φωτιά και το γιορτάζει με ένα νέο album που έχει τίτλο “Το Χρυσό Κλειδί”. Ο έβδομος κατά σειρά δίσκος του Στέλιου Σαλβαδόρ θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018 από τη Plus Rec σε στίχους και μουσική του ιδίου και με μια μεγάλη έκπληξη, την μελοποίηση δύο ποιημάτων του μεγάλου νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη ένα εκ των οποίων δίνει το όνομά του και στον τίτλο του δίσκου.

Ο Στέλιος λίγο πριν την κυκλοφορία όλου του δίσκου, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του το πρώτο τραγούδι που έχει τίτλο «Ο Παπαγάλος», μια ιδιαίτερη σύνθεση που σκοπό έχει να κρατήσει σταθερό το σήμα κατατεθέν της πορείας του μακριά από κλισέ νόρμες. Τα στοιχειά που ξεχωρίζουν με το πρώτο άκουσμα του, είναι ο πλούσιος ήχος, ο καταιγισμός μουσικών οργάνων, η δυναμική ενορχήστρωση και το γνωστό πάθος στη φωνή και ερμηνεία του Στέλιου Σαλβαδόρ!

Όλα τα παραπάνω θα σας κάνουν να δυναμώσετε την ένταση και να χαθείτε στις όμορφες ιστορίες των Μωρά στην Φωτιά!

Στέλιος Σαλβαδόρ - Μωρά στη Φωτιά
Facebook page
Web Site

Στίχοι - Μουσική: Στέλιος Σαλβαδόρ Παπαϊωάννου

Παίζουν οι μουσικοί:

Στέλιος Σαλβαδόρ: μπάσο, φωνή, φωνητικά
Νίκος Βαργιαμίδης: ντραμς, κρουστά , overdubs
Λάκης Ραγκαζάς: κιθάρες
Λάκης Τζίμκας: μπάσο
Κώστας Κατσαρός: τρομπέτες, brass
Ηχογράφηση: Studio Cue Productions
Ηχοληψία: Γιάννης Μαυρίδης
Mix: Αλέξανδρος Μακρής
Mastering: Απόστολος Σιώπης
Εξώφυλλο: βασίλης Γκογκτζιλάς
Μια παραγωγή της Baby Records για την Plus Rec

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.