Songs of Surrender | Νέα κυκλοφορία από τους U2

Songs of Surrender | Νέα κυκλοφορία από τους U2

Η νέα κυκλοφορία των θρυλικών U2 που τιτλοφορείται ως “Songs Of Surrender”, είναι μιά συλλογή 40 αγαπημένων επαναπροσδιορισμένων κομματιών, απ’ όλο τον κατάλογο της καριέρας τους μέχρι στιγμής. Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει o The Edge, από τους U2. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.

To “Songs Of Surrender” συμπεριλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες της μπάντας όπως τα ‘With Or Without You’, ‘One’, ‘Beautiful Day’, ‘Sunday Bloody Sunday’ & ‘Invisible’, σε νέες ηχογραφήσεις, και σε μερικές περιπτώσεις και με νέους στίχους.

Το πρώτο επαναηχογραφημένο single από το άλμπουμ είναι το “Pride (In The Name Of Love)” που μπορείτε να βείτε ψηφιακά εδώ



Side 1 – The Edge
1. One
2. Where The Streets Have No Name
3. Stories For Boys
4. 11 O'Clock Tick Tock
5. Out Of Control
6. Beautiful Day
7. Bad
8. Every Breaking Wave
9. Walk On (Ukraine)
10. Pride (In The Name Of Love)

Side 2 - Larry
1. Who’s Gonna Ride Your Wild Horses
2. Get Out Of Your Own Way
3. Stuck In A Moment You Can’t Get Out Of
4. Red Hill Mining Town
5. Ordinary Love
6. Sometimes You Can’t Make It On Your Own
7. Invisible
8. Dirty Day
9. The Miracle Of Joey Ramone
10. City Of Blinding Lights

Side 3 - Adam
1. Vertigo
2. I Still Haven’t Found What I’m Looking For
3. Electrical Storm
4. The Fly
5. If God Will Send His Angels
6. Desire
7. Until The End Of The World
8. Song For Someone
9. All I Want Is You
10. Peace On Earth

Side 4 - Bono
1. With Or Without You
2. Stay
3. Sunday Bloody Sunday
4. Lights Of Home
5. Cedarwood Road
6. I Will Follow
7. Two Hearts Beat As One
8. Miracle Drug
9. The Little Things That Give You Away
10. 40

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company


Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.