«Σινεμά ο Σταθμός» από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία και τη FIX Hellas

«Σινεμά ο Σταθμός» από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία και τη FIX Hellas

Οι παλιοί ιστορικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Πάτρα και Μεσολόγγι, ανοίγουν ξανά, για μια μόνο βραδιά, και μετατρέπονται σε θερινά σινεμά, προβάλλοντας βραβευμένες ταινίες από τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο. Η διαδρομή αυτή θα ολοκληρωθεί στο νέο μουσείο σιδηροδρόμου, στην πόλη του Πειραιά, με την προβολή της τελευταίας ταινίας.

επιλογή των πόλεων έγινε με βάση τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στο ιστορικό γεγονός της επανάστασης του 1821 και η ενέργεια τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Ένα σιρκουί τεσσάρων και μία εβδομάδων, που θα πραγματοποιηθεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2021, με Χορηγό Δράσης την Ολυμπιακή Ζυθοποιία και την αγαπημένη ελληνική μπύρα, FIX Hellas!

Με τη συγκεκριμένη δράση, 4 παλιοί σταθμοί αποκτούν ξανά ζωή, ενώ δίδεται η δυνατότητα, κυρίως στο κοινό της περιφέρειας, να απολαύσει αντιπροσωπευτικές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και να γνωρίσει και συνομιλήσει με κάποιους από τους συντελεστές τους.

Αρωγοί στην ενέργεια είναι οι ΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ. 

Η σύλληψη και εκτέλεση της ενέργειας πραγματοποιείται από την εταιρεία Action Direct, που αποτελεί και τον Φορέα Υλοποίησης της Δράσης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.