Seven of Hearts | Untamed

Seven of Hearts | Untamed

Οι Seven of Hearts μας αποκαλύπτουν τον ατμοσφαιρικό Art-pop κόσμο τους μέσα από το ντεμπούτο τους single “Untamed” και μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στο ατίθασο μουσικό τους συμπάν!

Οι μελωδίες των Seven of Hearts κινούνται αβίαστα μέσα στον χρόνο της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας με επιρροές τόσο από παλαιοτέρα όσο και νεότερα κινήματα. Στο “Untamed” συνθέτουν συνδυάζοντας synths, ηλεκτρονικά  beats με “πειραγμένα” guitar riffs και γεμάτο πάθος ερμηνεία, ένα περιπετειώδες μουσικό τοπίο που σίγουρα θα σας ταξιδέψει! Τα παραπάνω συμπληρώνει με πολύ όμορφο τρόπο η εξιστόρηση και η θεματολογία με την οποία καταπιάνονται. Σημαντικό στοιχείο στην παρουσίαση της μουσικής τους αποτελεί η αρμονική και ζωτική συνύπαρξη της εικόνας, με το πρώτο τους μουσικό video να εξελίσσεται σουρεαλιστικά μεταξύ των στοιχείων της φωτιάς και του νερού… αναζητώντας την διαφυγή στην αγάπη! 

Το “Untamed” των Seven of Hearts έρχεται για να τιθασεύσει τις αισθήσεις μας και να μας εισαγάγει στον πρωτότυπο ηχοτόπιο τους, που είναι δομημένο από υπέροχες ατμοσφαιρικές Art-pop μελωδίες, απολαύστε το!

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

“Untamed” Official Video on YouTube: 

 

Buy/Stream here:
✔ Spotify: https://spoti.fi/40zZf3v
✔ iTunes/Apple Music: https://apple.co/3JzDh9Q
✔ Deezer: https://bit.ly/3JDg72h
✔ Amazon Music: http://bit.ly/3LIB8vf

Seven of Hearts
Chris Michael (Vocals)
Stavros Filippopolitis (Keys & Programming)
 
Instagram: https://www.instagram.com/_seven_of_hearts_/
Facebook page:http://https://www.facebook.com/SevenOfHeartsOfficial

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.