Σεμινάριο σύγχρονου χορού με τη Νάντια Παλαιολόγου στο Αλκμήνη

Σεμινάριο σύγχρονου χορού με τη Νάντια Παλαιολόγου στο Αλκμήνη

H Νάντια Παλαιολόγου συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά το σεμινάριο σύγχρονου χορού και χορευτικού αυτοσχεδιασμού στη σκηνή του θεάτρου Αλκμήνη.

Λίγα Λόγια για το σεμινάριο
Το σεμινάριο έχει σαν στόχο να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με αυτό που ονομάζεται σύγχρονος χορός τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε αυτοσχεδιαστικό.
Η σκηνή του θεάτρου Αλκμήνη, υποδέχεται όλους και όλες που έχουν τη διάθεση να εξελίξουν ή να γνωριστούν εκ νέου με τον σύγχρονο χορό μέσα από μια διαδικασία που εκτός από διδασκαλία τεχνικής περιλαμβάνει και πολλά χορευτικά πρότζεκτ (σόλο, ντουέτα, ) πάντα υπό την καθοδήγηση της Νάντιας Παλαιολόγου.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο αυτό τελειώνοντας θα έχουν εξελιχτεί τεχνικά γύρω από το σύγχρονο χορό, όμως θα έχουν εξελίξει και εργαλεία σε αυτοσχεδιαστικό επίπεδο, στήνοντας ντουέτα, σόλο και πιο ομαδικές χορογραφίες.

Από χορευτές χορογράφοι και πάλι χορευτές ο σύγχρονος χορός στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα είναι η αφορμή και η αιτία να πούμε ιστορίες με σώματα με σημασία.

Για φέτος αφουγκραζόμενοι και την κατάσταση το σεμινάριο σε αυτοσχεδιαστικό επίπεδο θα επικεντρωθεί γύρω από το θέμα Σύγχρονος χορός και ψυχογεωγραφία της πόλης μελετώντας το πως διάφορα νοηματοδοτημένα σημεία της πόλης επιδρούν στα χορευτικά μοτίβα που έχουν στηθεί.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι το στήσιμο μιας ανοιχτής παράστασης στο τέλος της χρονιάς αποτυπώνοντας όλες τις προσωπικές και συλλογικές δουλειές των συμμετεχόντων στη σκηνή του Θεάτρου Αλκμήνη.

Οδηγίες Συμμετοχής στο Σεμινάριο
• Το σεμινάριο είναι μεσαίου επιπέδου και είναι απαραίτητη μια πρότερη στοιχειώδη επαφή με το σύγχρονο χορό ή με άλλα ήδη χορού.
• Το σεμινάριο έχει ετήσια διάρκεια ξεκινώντας από το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020 μέχρι και το Σάββατο 05 Ιουνίου 2020
• Μετά το τέλος των μαθημάτων το σεμινάριο θα ολοκληρώσει τον κύκλο του με μια ανοιχτή παρουσίαση – παράσταση στη σκηνή του θεάτρου Αλκμήνη.
• Το σεμινάριο πραγματοποιείται κάθε Σάββατο 15:00 με 17:30
• Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ το μήνα
• Δηλώσεις συμμετοχής στο danceseminaralkmini@gmail.com

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο 6972338221

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.