Σεμινάριο Stand Up Comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Σεμινάριο Stand Up Comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ανανεώνει το ραντεβού του με τους νέους κωμικούς μέσα από το σεμινάριο stand up comedy που θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου και θα διεξαχθεί στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Ακαδημίας 3, Αθήνα). Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Κυριακή και το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί μέσα σε 6 εβδομάδες.

Τα σεμινάρια απευθύνονται: σε νέους κωμικούς, σε επαγγελματίες ηθοποιούς και τελειόφοιτους θεατρικών σχολών, σε άτομα που δεν έχουν ξανακάνει stand up comedy και θέλουν να ασχοληθούν με το είδος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο κάθε ηλικίας ή επαγγέλματος που θέλει να μιλήσει μπροστά σε κοινό και δυσκολεύεται όπως παρουσίαση συνεδρίου, ομιλητής κ.α.

Οι βασικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι παρακάτω:

  • Αυτοσχεδιασμός
  • Θεματολογία
  • Κοινωνικός ρόλος του Κωμικού
  • Τεχνική θεατρικού κλόουν
  • Τεχνική παρουσίασης

Εγγραφή: Δωρεάν
Δίδακτρα: 200€ + ΦΠΑ
Έναρξη: 5/9/21
Ημέρα: Κυριακή
Διάρκεια: 6 εβδομάδες
Ώρες: 12:00 – 16:00
Πληροφορίες: Τηλ. 6972024323
www.zaralikos.gr

STAND UP COMEDY
Η κωμωδία είναι ρυθμός και ο ρυθμός είναι ζωή και ο αρχηγός της κωμωδίας είναι το stand up comedy.

Αυτό που είναι ζητούμενο στο θέατρο, η αμεσότητα για έναν ή μια stand up comedian είναι η καλημέρα του.

Ένας ή μια επαγγελματίας ηθοποιός που θα σταθεί στην σκηνή, χωρίς σκηνικό, και θα κάνει ένα καλό δεκάλεπτο stand up comedy θα απογειωθεί σε οτιδήποτε άλλο και αν κάνει. Ένας ερασιτέχνης θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει στη ζωή του.

Χριστόφορος Ζαραλίκος

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.