Σεμινάριο Φωτογραφίας στο «Κέντρο Απόκεντρο»

Σεμινάριο Φωτογραφίας στο «Κέντρο Απόκεντρο»


Καλά νέα για όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο της φωτογραφίας.
Ξεκινάει και φέτος ο νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας στο «Κέντρο Απόκεντρο». Το Σεμινάριο Εισαγωγής στη Φωτογραφία θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και κάθε Δευτέρα 18:00 με 20:00, και είναι διάρκειας 24 ωρών. 

Περιλαμβάνει ανάπτυξη τεχνικών θεμάτων λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών, θεωρία σύνθεσης και μία πρώτη προσέγγιση στην καλλιτεχνική φωτογραφία εξετάζοντας το έργο μεγάλων φωτογράφων. Μέσα από ασκήσεις και συζητήσεις πάνω στα αποτελέσματά τους επιδιώκεται η κατανόηση βασικών φωτογραφικών τεχνικών, αλλά και καλλιτεχνικών εννοιών.

Από τους συμμετέχοντες δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη φωτογραφική γνώση. Καλό θα είναι να έχουν κάποια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα γίνει την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 στις 20:00

Έναρξη Σεμιναρίου: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016
Διάρκεια: 3 μήνες (24 ώρες)
Κόστος: 120€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
Εισηγητής: Παύλος Παυλίδης
"Κέντρο Απόκεντρο":  Σεργίου Πατριάρχου 7 (κάθετος Ασκληπιού).
Πληροφορίες - εγγραφές: 694 529 7090 kentroapokentro@gmail.com
https://www.facebook.com/events/1647222755568654/

* Παύλος Παυλίδης
Γραφίστας και φωτογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Σπούδασε στο Τμήμα Γραφιστικής στη Σχολή Γραφικών και Διακοσμητικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας, και απο το 1984 διατηρεί μικρό δημιουργικό γραφείο. Σήμερα παράλληλα με τη γραφιστική του δραστηριότητα, εργάζεται σαν επαγγελματίας φωτογράφος, ενώ διδάσκει φωτογραφία και ψηφιακή επεξεργασία. Ειναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και εικαστικές δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
http://www.pavlospavlidis.photography/

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.