Ψηφιακή Βιβλιοθήκη-MLOL από το Ιταλικό Ινστιτούτο

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη-MLOL από το Ιταλικό Ινστιτούτο

Η Βιβλιοθήκη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου έχει ενταχθεί στο σύστημα MLOL-MediaLibraryOnLine. την πρώτη και σημαντικότερη πλατφόρμα ψηφιακού δανεισμού στην Ιταλία, η οποία διατίθεται πλέον σε 6.000 περίπου ιταλικές Βιβλιοθήκες. 

Με λιγότερο από δύο ευρώ τον μήνα οι αναγνώστες μας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες τίτλους σε μορφή e-book, ακόμα και πρόσφατης κυκλοφορίας, να τους κατεβάσουν και να τους διαβάσουν σε υπολογιστή, smartphone, τάμπλετ και συμβατά e-reader για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στον δανεισμό, πρέπει να εγγραφεί μέλος της Βιβλιοθήκης του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. Αφού πραγματοποιηθεί η εγγραφή, το μέλος θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα διαπιστευτήριά του και έναν σύνδεσμο για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία. Πατώντας στον σύνδεσμο μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία δανεισμού e-book.

Τα μέλη της Βιβλιοθήκης μπορούν να κατεβάζουν έως και τρία e-book/μήνα. Ο δανεισμός, ο οποίος διαρκεί δεκατέσσερις ημέρες, μπορεί να ανανεωθεί αυτόνομα από τον χρήστη μέσω της πλατφόρμας "MLOL".

Για περισσότερες πληροφορίες: Biblioteca "Umberto Eco"/ [email protected]

Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών - Πατησίων 47

Τηλ. 210 5242646-210 5242674

www.iicatene.esteri.it

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.