Πρόσκληση συμμετοχής στο 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

Πρόσκληση συμμετοχής στο 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

Το Red Jasper Cabaret Theatre απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες και ομάδες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών (θέατρο, μουσική, performance, χορό, ακροβατικά, gig theatre, drag shows, stand up, τσίρκο, clown acts, virtual art) να υποβάλουν τις προτάσεις τους για να συμμετέχουν στο «2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Cabaret» (2nd  Contemporary Art Cabaret Festival) που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του θεάτρου, από τις 25 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2023.

Μέσα στη δύσκολη κοινωνικοπολιτική συνθήκη των καιρών αλλά και την επίθεση που δέχεται ο καλλιτεχνικός κόσμος και αποκτά πλέον και υπαρξιακά χαρακτηριστικά, οι δίαυλοι έκφρασης δεν πρέπει να χαθούν. Ο μόνος δρόμος είναι η μεταλλαγή της δύσκολης καθημερινότητας που ζούμε σε έμπνευση και δημιουργία.

Μετά την πρώτη πετυχημένη διοργάνωση, το Red Jasper Cabaret Theatre επιδιώκει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, να δώσει σε καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών την ευκαιρία να πειραματιστούν πάνω σε νέες αισθητικές φόρμες του καλλιτεχνικού καμπαρέ, αναζητώντας τις αναφορές και τις συνδέσεις με τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προτάσεων είναι η Τρίτη 4 Απριλίου.

Η διάρκεια των παρουσιάσεων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 60’.

Πληροφορίες για το 2ο  Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

Το Red Jasper Cabaret Theatre και οι δράσεις του φεστιβάλ είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρικά αμαξίδια.

Το φεστιβάλ θα περιέχει και διαγωνιστικό τμήμα για καλλιτέχνες και ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν. Οι 3 καλλιτεχνικές προτάσεις που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ, θα μπορούν να ενταχθούν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της σεζόν 2023-2024 του Red Jasper Cabaret Theatre.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσκληση συμμετοχής απευθυνθείτε στο email: [email protected], ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 21 0882 2551.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.