Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το WANNABE THEATRE FESTIVAL

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το WANNABE THEATRE FESTIVAL

Από τις 20 μέχρι τις 26 Μαΐου 2024 το UPSTAGE του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της ομάδας Repente-Αrts, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί νέους καλλιτέχνες και νέες ομάδες.

Ας αντισταθούμε στην μοναξιά των εποχών και ας ονειρευτούμε ένα φωτεινό μαζί. Με στόχο τη χαρά, τη δημιουργία και την ανάδειξη νέων προσώπων και σχημάτων οραματιζόμαστε ένα μεγάλο «πάρτι», μια διαδικασία ενός λυτρωτικού και δημιουργικού «ταξιδιού».

Επαγγελματίες ηθοποιοί και χορευτές, σπουδαστές δραματικών σχολών, stand-up comedians καθώς και ερασιτέχνες με σχετική εμπειρία μπορούν να παρουσιάσουν από 20΄ ως 30΄ μίας  in progress παράστασης με σκοπό να κερδίσουν την ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Η ομάδα που θα διακριθεί θα κερδίσει το ποσό των 300 ευρώ καθώς και την ευκαιρία να παρουσιάσουν την παράσταση τους για μίνιμουμ 4 παραστάσεις στον ίδιο χώρο τη σαιζόν  2024-2025.

Τι πρέπει να κάνουμε  για να συμμετέχουμε  στο Φεστιβάλ;

Να φτιάξουμε μια ομάδα έως 5 ατόμων,  να βρούμε μία ιδέα που θέλουμε να παρουσιάσουμε  και  να στείλουμε ένα  email (εντός προθεσμίας -! )

με τα εξής στοιχεία:

Μια περίληψη της ιδέας έως και 300 λέξεις
(Το θέμα των προτάσεων είναι ελεύθερο. Οτιδήποτε προβληματίζει και συγκινεί με βάση το κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής μας είναι θεμιτό)

Ένα βίντεο γνωριμίας των συμμετεχόντων  έως 2 λεπτά
(Ποιοι είστε, ποια είναι η σκέψη πίσω από την ιδέα σας)

Αν υπάρχει υλικό από τις πρόβες  σας (προαιρετικό)

Οι ενδιαφερόμενοι  καλούνται να στείλουν email μέχρι τις 29/3/2024  στο [email protected] με τα επισυναπτόμενα αρχεία με θέμα: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ WANNABE THEATER FESTIVAL.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6939407540.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.