Πρόσκληση ενδιαφέροντος από το ΠΙΟΠ για το Πρόγραμμα «Νέοι ερευνητές-Νέες εκδόσεις»

Πρόσκληση ενδιαφέροντος από το ΠΙΟΠ  για το Πρόγραμμα «Νέοι ερευνητές-Νέες εκδόσεις»

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο του εκδοτικού του έργου, προκηρύσσει το Πρόγραμμα «Νέοι Ερευνητές-Νέες Εκδόσεις». Στόχος του είναι να συμβάλει στη δημιουργία ευκαιριών για νέους ερευνητές για την παραγωγή συγγραφικού έργου σε επιστημονικά θέματα αιχμής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν προτάσεις για ερευνητικό και συγγραφικό έργο στις παρακάτω θεματικές κατηγορίες:

1. Πολιτιστική Διαχείριση και Μουσειολογία

2. Θέματα Ελληνικής Οικονομικής Ιστορίας (αγροτική ανάπτυξη, βιομηχανία, επιχειρήσεις)

3. Πολιτισμός, Περιβάλλον, Κλιματική Κρίση

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από ειδικές τριμελείς επιτροπές ανά θεματική κατηγορία και η πρώτη σε αξιολόγηση πρόταση ανά κατηγορία θα εκδοθεί με επιμέλεια και δαπάνες του Ιδρύματος.

H αναλυτική προκήρυξη και τα κριτήρια για τους δικαιούχους είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΠΙΟΠ (www.piop.gr). Οι προτάσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι 22/11/2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του ΠΙΟΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Εκδόσεων ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3256943 (Δευτ.-Παρ. 12:00-17:00).

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.