Προσκλήσεις για συμμετοχή στα σεμινάρια του ART of LIVING

Προσκλήσεις για συμμετοχή στα σεμινάρια του ART of LIVING

Το ART of LIVING είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες σε πάνω από 15 ειδικότητες ψυχικής υγείας. Στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 1500 τ.μ. με πάνω από 20 ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για κάθε ειδικότητα, φιλοξενεί έργα τέχνης καταξιωμένων καλλιτεχνών δημιουργώντας ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον, διαθέτει έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο και πάνω από όλα ανθρώπους πρόθυμους να συνεργαστούν μαζί σας για την ανάδειξη του δικού σας ταλέντου στη ζωή!

Μέσα στο Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο γνωριμίας με τη χοροθεραπεία καθώς και ένα σεμινάριο με τίτλο «Η ευτυχία σήμερα». Διεκδικήστε τις προσκλήσεις μας στη σελίδα μας στο facebook.


- Η Χοροθεραπεία αποτελεί μια δημιουργική έκφραση μέσα από το σώμα, τον χορό και την κίνηση. Στηρίζεται στην αρχή ότι ο τρόπος που κινούμαστε και εκφραζόμαστε μη λεκτικά εκδηλώνει τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας και τους άλλους. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Διαθέσιμες ημερομηνίες: 2, 9 & 16/12/2017, ώρα 11.00–12.30.

- Η Ευτυχία βρίσκεται μέσα μας και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη ζωή. Το τι κάνει κάποιον ευτυχισμένο ίσως είναι υποκειμενικό, όμως για όλους μας υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής: ο τρόπος που δίνουμε αξία στα γεγονότα και τους ανθρώπους της ζωής μας. Απευθύνεται σε ενήλικες.

Διαθέσιμες ημερομηνίες: 2, 9 & 16/12/2017, ώρα 13.00-14.30.  

 

Πληροφορίες: Art of Living, Αρχιμήδους 14 & Επαμεινώνδα, Γλυφάδα, 210 9600508, 6946123004                                                                                                                                         

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.