Προσεκτικά | Nέο τραγούδι από Θανάση Χριστοδούλου & Νεφέλη Φασούλη

Προσεκτικά | Nέο τραγούδι από Θανάση Χριστοδούλου & Νεφέλη Φασούλη

O Θανάσης Χριστοδούλου, μετά από σημαντικές κυκλοφορίες στον χώρο της αγγλόφωνης εναλλακτικής ποπ (είτε μέσω της μπάντας του Serpentine, είτε σαν Lumiere Brother) και μετά από 3 post-classical/ambient αλμπουμ (υπό το ψευδώνυμο Lumiere), κυκλοφορεί το πρώτο του ελληνόστιχο τραγούδι με τον τίτλο “Προσεκτικά”. 

Το “Προσεκτικά” αποτελεί το πρώτο τραγούδι μιας σειράς ελληνόστιχων τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022. Το τραγούδι ερμηνεύει η Νεφέλη Φασούλη, ενώ στην ηχογράφηση συμμετείχαν ο Γιώργος Κόλτσιου (στις κιθάρες) και ο Ηλίας Αλγαέρ (στο κοντραμπάσο και στο φλάουτο). Η ηχογράφηση/μίξη/mastering έγιναν στα MATRIX RECORDING STUDIOS από τον Δημήτρη Μισυρλή ενώ παραγωγός του κομματιού είναι ο Γιώργος Κόλτσιου. Το artwork επιμελήθηκε ο Αντώνης Χρυσάκης.

* Μπορείτε να ακούσετε το “Προσεκτικά” σε όλες τις διαδικτυακές streaming πλατφόρμες.
Bandcamp | Spotify |
Youtube
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.