Πρόγραμμα ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2023

Πρόγραμμα ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2023

Ένα ακόμη καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού ξεκινά και πάλι στο νησί μας για να υποδεχτεί κατοίκους και επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, στους εμβληματικούς πολιτιστικούς χώρους της Ερμούπολης, στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου και στις υπέροχες εξοχές μας.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου μας «Σύρος Πολιτισμός 2023», διατηρώντας για μία ακόμη χρονιά αμείωτη την υψηλή αισθητική και την ποιότητά του, περιλαμβάνει τα καθιερωμένα Φεστιβάλ, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, μοναδικές συναυλίες, ποικίλα μουσικοχορευτικά και εικαστικά δρώμενα, εμπνευσμένες εκθέσεις και παραδοσιακές βραδιές.

Σας προσκαλούμε όλους στη Σύρο να μας συνοδεύσετε σε ένα μοναδικό ταξίδι στον πολιτισμό, την τέχνη και την παράδοση, το οποίο σίγουρα θα σας ανταμείψει με υπέροχες στιγμές και εμπειρίες.

Νικόλαος Λειβαδάρας
Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα του φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ ΣΥΡΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.