«Προφίλ» | Online Accoustic Live

«Προφίλ» | Online Accoustic Live

Σχεδόν ένα χρόνο από την τελευταία τους live εμφάνιση, οι Προφίλ βρίσκονται ξανά στον «αέρα». Το τετραμελές σχήμα της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής, θα μας κρατήσει μουσική συντροφιά με μία ιδιαίτερη, ακουστική, ενορχήστρωση.

Η συναυλία ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε από μία εξαιρετική ομάδα τεχνικών ήχου και εικόνας στο πολύ όμορφο θέατρο Φούρνος και προβλήθηκε από το κανάλι της μπάντας στο YouTube. Σε αυτή τη πολύ δύσκολή εποχή για όλες και όλους, η μουσική πάντοτε υπήρξε καταφύγιο, αλλά και εφαλτήριο για σκέψη και δράση. Η καλλιτεχνική δραστηριότητα δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί και σε αυτή τη συγκυρία είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Ας «κλείσουμε τα μάτια» για να βρεθούμε σαν μία παρέα σε κάποιο stage ακούγοντας και τραγουδώντας riff και στίχους που μας εκφράζουν και μας εμπνέουν.

Στοιχεία εκδήλωσης
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Φούρνος
Μάνος Γεωργακόπουλος - Αναστασία Παπαδάκη (εικόνα)
Βαγγέλης Μόσχος – Χρήστος Μπρίτο (ηχοληψία)
Manos G. - Προφίλ (επεξεργασία ήχου και εικόνας)

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.