«Που Πάμε Λέγε» | Νέο τραγούδι από τον Κύριο Κ.

«Που Πάμε Λέγε» | Νέο τραγούδι από τον Κύριο Κ.

κος Κ παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Που Πάμε Λέγε».

Μια σκέψη που ξεκίνησε στην καραντίνα, που αποτυπώθηκε σε μια ακουστική κιθάρα και ηχογραφήθηκε αρκετές φορές έκτοτε μέχρι να πάρει την τελική μορφή.

Το «Που Πάμε Λέγε» είναι το 1ο track από το επερχόμενο διπλό νέο άλμπουμ του κυρίου Κ που θα φέρει τον τίτλο «Το Μέλλον».

Άλμπουμ που θα περιλαμβάνει 8 ηλεκτρικά και 8 ακουστικά τραγούδια, που θα εμπεριέχονται σε ένα διπλό case για δύο κασέτες ήχου, μία για κάθε πλευρά του τραγουδοποιού.

Το video είναι ένα κολάζ από jams, αλλά και στιγμών του Κ. με κέντρο την επεξεργασία του νέου δίσκου και την προσπάθειας του καλλιτέχνη να προχωρήσει μέσα απο τα λόγια και τη μουσική σε έναν κόσμο που αλλάζει, με τις αναμνήσεις στο παρελθόν, τα πόδια στο παρόν και το βλέμμα στο  μέλλον.

Πέρσυ τέτοια μέρα δεν ήξερα
Ούτε καν να μάθω δεν ήθελα
Που πάνε όσα χάνονται...
Που πάνε...


Κυκλοφορεί από τη Walnut entertainment σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και streaming services ΕΔΩ
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.