«Πες μου τί σημαίνει αγάπη» | New single by Tasos P.

«Πες μου τί σημαίνει αγάπη» | New single by Tasos P.

Ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Tasos P. κυκλοφορεί μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο «Retro Boy».

Μέσα από το άλμπουμ κυκλοφόρησε σαν single το ελληνόφωνο ηλεκτρονικό μελαγχολικό τραγούδι που έγραψε ο ίδιος με τίτλο «Πες μου τί σημαίνει αγάπη» όπου για πρώτη φορά ακούγονται ελληνικά φωνητικά από τον ίδιο. Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο Τιμόθεος Πουλιτσίνος, ενώ τη μίξη του επιμελήθηκε ο μουσικός Παύλος Λιάγκας (Paul Bion).

Την εβδομάδα από 9/11 έως 15/11 το τραγούδι ανέβηκε στο εβδομαδιαίο #1 των digital πωλήσεων του iTunes Singles Chart της Ελλάδας, ενώ παράλληλα την 14/11 έφθασε μέχρι το #26 στον  συγκεντρωτικό κατάλογο (ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο μαζί) των digital πωλήσεων/streaming υπηρεσιών /airplay ραδιοφώνων σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του www.euro200.net της Ευρώπης.  

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του το τραγούδι αποκτά πλέον και το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ. Ένα επίκαιρο βίντεο με animated τεχνοτροπία όπου αποτυπώνεται η σύγχρονη καθημερινότητα  με  εικόνες από τους βροχερούς δρόμους της πόλης των Αθηνών και όχι μόνον. Στο βίντεο εμφανίζεται –για πρώτη φορά- και ο ίδιος ο δημιουργός τόσο σε animated μορφή όσο και στην «πραγματική», θέλοντας να περάσει το νόημα των στίχων του τραγουδιού ισορροπώντας ανάμεσα στον animated κόσμο και στον πραγματικό.   

 

Link άλμπουμ https://orcd.co/retroboy

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.