«Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» | Σκην.: Β. Θεοδωρόπουλος

«Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» | Σκην.: Β. Θεοδωρόπουλος

Πώς θα ήταν ο Καραϊσκάκης σήμερα; Πώς σχετίζεται με το σήμερα; Ποιος είναι ο μύθος και ποια η πραγματικότητα; Πόσο επίκαιρος είναι ο Καραϊσκάκης 200 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821;

Όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμα καλείται να απαντήσει η παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη». Ο Λάκης Λαζόπουλος, γνωστός για την αιχμηρή και εύστοχη πένα του, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη συγγραφή και υπογράφει την κωμωδία του καλοκαιριού.

Ένα κείμενο με θέμα τη μορφή του μεγάλου αγωνιστή μέσα από τα μάτια δυο ανθρώπων της εποχής του. Μαζί του στη σκηνή η Ελένη Ουζουνίδου και ο Σπύρος Γραμμένος που έχει αναλάβει τη μουσική σύνθεση και επιμέλεια της παράστασης. Το έργο σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και είναι παραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη: μια κωμωδία για τον Καραϊσκάκη και το σήμερα σε μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Συντελεστές της παράστασης

Κείμενο: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Σκηνικά - Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου
Μουσική: Σπύρος Γραμμένος
Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέκος Αναστασίου
Επιμέλεια κίνησης: Σεσίλ Μικρούτσικου
Βοηθός σκηνοθέτη : Βάσια Χρήστου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Τσολάκη 
Παίζουν οι: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Ουζουνίδου και Σπύρος Γραμμένος

Μια παραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.