Περιήγηση 360ο στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Περιήγηση 360ο  στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

To Mέγαρο Μουσικής Αθηνών πρωτοπορεί δίνοντας στους online επισκέπτες του τη δυνατότητα περιήγησης 360o στις αίθουσες και τους συνεδριακούς του χώρους. Στόχος, η εξυπηρέτηση των θεατών και η ακόμα μεγαλύτερη προσέλκυση συνεδρίων από το εξωτερικό.

Σε πρωτοποριακή χρήση της τεχνολογίας λήψης 360ο έχει προχωρήσει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προσφέροντας στους έλληνες και ξένους επισκέπτες του site του τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους του, να δουν την οπτική των θέσεών τους στις αίθουσες πριν αγοράσουν τα εισιτήριά τους, αλλά και τις τεχνικές δυνατότητες των αιθουσών για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων. Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Μεγάρου, κατά την περιήγησή τους, θα έχουν σφαιρική εικόνα του χώρου που θα επιλέξουν να επισκεφθούν, σε όποιο σημείο του και αν βρίσκονται.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ένας πολιτιστικός οργανισμός παρέχει τη συγκεκριμένη ψηφιακή υπηρεσία στους θεατές του, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη σημασία και για το συνεδριακό και τουριστικό προϊόν της χώρας, αφού η περιήγηση 360ο επιτρέπει σε διοργανωτές από το εξωτερικό τη διαδικτυακή πρόσβαση στο εσωτερικό των χώρων του Μεγάρου, του μεγαλύτερου συνεδριακού κέντρου στη Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τους ενδιαφερόμενους για εισιτήρια, η δυνατότητα θέασης σε οπτική 360ο από κάθε θέση είναι διαθέσιμη κατά την επιλογή θέσης πριν την αγορά του εισιτηρίου, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων του Μεγάρου, π.χ. εδώ.

Για περιήγηση στους χώρους του Μεγάρου μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://www.megaron.gr/periigisi-360/. Ή τις σελίδες κάθε αίθουσας χωριστά: εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.