Παρατήρηση του Άχρονου |Θεατρο-εικαστική παράσταση

Παρατήρηση του Άχρονου |Θεατρο-εικαστική παράσταση

Το έργο Παρατήρηση του Άχρονου  πραγματεύεται την ποιότητα κα τη δυναμική της παρατήρησης του μέσα και του έξω, την αυτοπαρατήρηση και την εξέλιξη της ύπαρξης μέσα από τις αξίες της που είναι η αφομοίωση, η ενσυναισθηση, η συνείδηση. Η παρατήρηση είναι το κλειδί της ελευθερίας -η επίγνωση της εικονικότητας του κόσμου.
Μια μεταφορά της παρατήρησης έξω από τον εαυτό, μια σχέση αλληλοπαρατήρησης ο ένας του άλλου.

 


Το Άχρονο σημαίνει το αθάνατο,  το άπειρο, το παρόν. Η στιγμή της καθαρής αυτογνωσίας δεν πρέπει να κινείται από το παρελθόν και το μέλλον, το πριν και το μετά. Η στιγμή είναι το άχρονο.

Ο Παρατηρούμενος στέκεται στα όρια του εγκλεισμού του, στα όρια όπου ο άνθρωπος δεν χωράει, στα όρια της πνευματικής του γιγάντωσης. Ένα υπερβατικό ον που δεν χωράει στα όρια, στα σύνορα που του επιβάλλουν και χτίζουν γύρω του σε μια προσπάθεια αυτοεγκλεισμού.


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μέρος: Θέατρο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
Ημέρες: Δευτέρα &Τρίτη (για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων)
Ημερομηνίες: Ιανουάριος: 16-17, 23-24, 30-31- Φεβρουάριος: 6-7
Ώρα έναρξης: 20:00
Διάρκεια παράστασης: 60'
Σύλληψη-Σκηνοθεσία-Απόδοση: EYPRAKSIA

FB PAGE, FB EVENT

Είσοδος ελεύθερη αντι εισιτηρίου τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους πρόσφυγες
Υπό την Αιγίδα της UNESCO
Σε συνεργασια με το θετρο της Ανωτατης Σχολης Καλων Τεχνων 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.