Παρακολουθήστε το βίντεο για το νέο single των Prince Of Lilies "The Year I Broke"

Παρακολουθήστε το βίντεο για το νέο single των Prince Of Lilies "The Year I Broke"

H grunge μπάντα Prince Of Lilies ακούγονται σαν να έχουν βγει από το Σιάτλ και τον πρώιμο καταλόγο της Sub Pop τη δεκαετία του '90. Ο βρετανικός τύπος τους περιγράφει ως ''Nirvana meets Hüsker Dü” & “The sound of Kings Of Leon being abused by Nirvana” αφού οι Prince Of Lilies συνδυάζουν περίτεχνα το old school με το grunge, punk και thrashing garage rock ήχο του σήμερα, δίνοντας γροθιά στο indie rock - αντικαθιστώντας την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία με μια ένεση rock n roll πνεύματος. Αγαπούν να γράφουν δυναμικά ποπ τραγούδια με σκληρό άκρο, μετατρέποντας κάθε ολίσθηση με την ζωντανή αίσθηση του πανκ, καταφέρνοντας να ακούγονται σαν να παίζουν στην γωνία του υπνοδωματίου σου απειλώντας ότι θα σκίσουν τα ηχεία σου.

Πρόσφατα η μπάντα ηχογράφησε το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της "Vent" σε αναλογική ταινία, μέσα σε μόλις δύο ημέρες, με παραγωγό τον γκουρού του Nirvana-noise, Steve Albini (Nirvana, Iggy Pop & The Stooges, Pixies, Fugazi) στο στούντιο του στο Σικάγο. Το lead-off κομμάτι και πρώτο single-βίντεο του "Vent" είναι το "The Year I Broke". Το βίντεο περιλαμβάνει παλιό και σπάνιο υλικό, του ντοκιμαντερ Z-Boys of Dogtown της δεκαετίας του '70 και '80 και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του skateboard Kenny Mollica

Μπορείτε να βρείτε το “The Year I Broke” στο Spotify εδώ και να το ακούσετε άμεσα στο βίντεο που ακολουθεί. 
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.